Barbatii nu sunt mai puternici intr-o relatie, insa nu isi pun sentimentele pe tava asa cum fac nu de putine ori femeile. Barbatii sunt mai putin receptivi si deschisi. Noi strigam in cele patru zari atunci cand iubim, ne anuntam prietenele, toata lumea trebuie sa aiba habar de iubirea noastra. Nu o sa vezi un barbat facand acest lucru.

Unul dintre utilizatorii de pe lumeaemica.ro a deschis un topic in cadrul forumului care noua ni s-a parut extrem de interesant: de ce barbatii sunt mai puternici intr-o relatie?

"De cand tot intreb si nimeni nu imi poate da un raspuns clar. Spre exemplu, eu sunt indiferenta la inceputul unei relatii, apoi pun suflet si ajung sa fiu ranita.Cand eu eram indiferenta, el tinea mult la mine, iar cand am incetat sa mai fiu, deja relatia noastra era pe cale sa se destrame. De ce sunt barbatii mai puternici intr-o relatie?", intreaba acesta.

mylove este de parere ca "nimeni nu este mai puternic intr-o relatie. Ambii parteneri sunt egali. Numai ca noi, femeile, credeam ca barbatii sunt mai puternici decat noi, iar barbatii cred exact contrariul. De ce sunt barbatii mai puternici intr-o relatie? Pentru ca noi ii lasam sa fie. Incearca sa te abtii, sa nu mai plangi in fata lui, sa razi cand el crede ca te face sa suferi si tot asa. Daca te iubeste cu adevarat, o sa vezi ca nu va mai fi el cel puternic si va plange in locul tau cand o sa vada ca esti indiferenta. INDIFERENTA doare cel mai tare".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

"Nu sunt barbatii mai puternici decat noi femeile, ci noi femeile suntem mai sensibile si mai usor de ranit", spune cri.

andra4iubi crede ca "intr-o relatie, barbatii nu sunt mai puternici, insa nu isi pun sentimentele pe tava asa cum fac de obicei femeile. Barbatii nu sunt la fel de comunicativi si deschisi ca si femeile. Noi strigam in cele patru zari atunci cand iubim, ne anuntam prietenele, toata lumea trebuie sa aiba habar de iubirea noastra. Nu o sa vezi un barbat facand acest lucru" .

"Depinde de cate sentimente sunt investite intr-o relatie. Nimeni nu este cu adevarat puternic intr-o relatie. Atat femeile, cat si barbatii, sufera sau au suferit in sau din dragoste", afirma Mirella25.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri