18 Octombrie 2016 publicat în Familie 17 share-uri

10 mame stateau intr-o cafenea si vorbeau despre toate lucrurile pe care le doreau pentru copiii lor...

Cititi o frumoasa povestire apartinand autoarei Ronit Baras si care ne invata despre puterea gandirii pozitive de a aduce in viata noastra toate lucrurile frumoase pe care ni le dorim.

  • Esti in cautare de jucarii si jocuri educative? Vino la Garbo Smart Parenting! Pe 13 aprilie 2019, la Baby Spa în cadrul Aviației Wellness Center va avea loc evenimentul Garbo Smart Parenting – educație prin joc si joacă. Te poti inscrie aici.

Ronit Baras: Povestea celor 10 mame

10 mame stateau intr-o cafenea si vorbeau despre toate lucrurile pe care le doreau pentru copiii lor...

Prima mama a spus: “as vrea sa le pot da copiilor mei multi BANI astfel incat sa poata avea tot ce isi doresc si sa fie liberi din punct de vedere financiar.”

Cea de-a doua mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei CUNOASTERE pentru a-i ajuta sa reuseasca in viata. A invata este modalitatea de a creste si cunoasterea este cheia catre succes.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Cea de-a treia mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei PRIETENI minunati care sa le tina companie pentru restul vietilor lor.”

Cea de-a patra mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor meu PUTERE pentru a depasi toate greutatile in viata.”

Cea de-a cincea mama a spus: “ As vrea sa le pot da copiilor mei COMPASIUNE si BUNATATE fata de ei insisi si fata de altii caci compasiunea si bunatatea aduc oamenii impreuna si ne fac sa fim unul.

Cea de-a sasea mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei ACCEPTARE pentru a-i ajuta sa se lase purtati de viata si sa fie condusi catre spiritualitate.”

Cea de-a saptea mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei RECUNOSTINTA pentru tot ce universul are sa le ofere caci recunostinta este vibratia tuturor lucrurilor bune in viata.

Cea de-a opta mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei o SANATATE PERFECTA pentru a putea experimenta lumea cu toate simturile lor.”

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Cea de-a noua mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei DRAGOSTE. Dragostea este totul si dragostea este raspunsul la tot.”

Cea de-a 10-a mama a spus: “As vrea sa le dau copiilor meu GANDURI FERICITE care sa ii conduca la libertate financiara, la cunoastere, la prietenie, la putere, la compasiune si la bunatate. O gandire pozitiva, fericita ii va conduce la acceptare, recunostinta, sanatate si dragoste, iar gandurile fericite sunt modalitatea de a ajunge acolo.

*Autor: Ronit Baras 

Ronit Baras este autoarea cartilor “Motivating kids”, "Family Matters", “Reflections”, life coach, dar si speaker pe teme precum relatii, parenting, educatie si diversitate culturala. Ronit Baras este si co-creatoarea programului de coaching "Be happy in Life".

Sursa povestire: www.ronitbaras.com

Foto homepage: Nomad_Soul / Shutterstock

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri