ghid pentru o viaţă împlinită

Povestea celor 10 mame: Tu ce ai vrea sa le oferi copiilor tai?

10 mame stateau intr-o cafenea si vorbeau despre toate lucrurile pe care le doreau pentru copiii lor...

Cititi o frumoasa povestire apartinand autoarei Ronit Baras si care ne invata despre puterea gandirii pozitive de a aduce in viata noastra toate lucrurile frumoase pe care ni le dorim.

Ronit Baras: Povestea celor 10 mame

10 mame stateau intr-o cafenea si vorbeau despre toate lucrurile pe care le doreau pentru copiii lor...

Prima mama a spus: “as vrea sa le pot da copiilor mei multi BANI astfel incat sa poata avea tot ce isi doresc si sa fie liberi din punct de vedere financiar.”

Cea de-a doua mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei CUNOASTERE pentru a-i ajuta sa reuseasca in viata. A invata este modalitatea de a creste si cunoasterea este cheia catre succes.

Cea de-a treia mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei PRIETENI minunati care sa le tina companie pentru restul vietilor lor.”

Cea de-a patra mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor meu PUTERE pentru a depasi toate greutatile in viata.”

Cea de-a cincea mama a spus: “ As vrea sa le pot da copiilor mei COMPASIUNE si BUNATATE fata de ei insisi si fata de altii caci compasiunea si bunatatea aduc oamenii impreuna si ne fac sa fim unul.

Cea de-a sasea mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei ACCEPTARE pentru a-i ajuta sa se lase purtati de viata si sa fie condusi catre spiritualitate.”

Cea de-a saptea mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei RECUNOSTINTA pentru tot ce universul are sa le ofere caci recunostinta este vibratia tuturor lucrurilor bune in viata.

Cea de-a opta mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei o SANATATE PERFECTA pentru a putea experimenta lumea cu toate simturile lor.”

Cea de-a noua mama a spus: “As vrea sa le pot da copiilor mei DRAGOSTE. Dragostea este totul si dragostea este raspunsul la tot.”

Cea de-a 10-a mama a spus: “As vrea sa le dau copiilor meu GANDURI FERICITE care sa ii conduca la libertate financiara, la cunoastere, la prietenie, la putere, la compasiune si la bunatate. O gandire pozitiva, fericita ii va conduce la acceptare, recunostinta, sanatate si dragoste, iar gandurile fericite sunt modalitatea de a ajunge acolo.

*Autor: Ronit Baras

Ronit Baras este autoarea cartilor “Motivating kids”, "Family Matters", “Reflections”, life coach, dar si speaker pe teme precum relatii, parenting, educatie si diversitate culturala. Ronit Baras este si co-creatoarea programului de coaching "Be happy in Life".

Sursa povestire: www.ronitbaras.com

Foto homepage: Nomad_Soul / Shutterstock

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Povestea celor 10 mame: Tu ce ai vrea sa le oferi copiilor tai?.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.