Iata care sunt cateva dintre momentele esentiale din viata unui cuplu fericit:

Pentru a avea o relatie de cuplu solida, uneori este nevoie de compromisuri si eforturi din partea amandurora, scrie psihoterapeutul american Maud Purcell intr-un articol de pe psychcentral.com. Mai mult, viata unui cuplu fericit se compune din cateva momente esentiale, care il fac sa evolueze si sa treaca la etapa urmatoare a vietii impreuna.

Iata care sunt cateva dintre momentele esentiale din viata unui cuplu fericit:

Cunoasterea familiei extinse

Unul dintre momentele cheie in viata unui cuplu este cel in care va cunoasteti familiile extinse. Este un moment ce demonstreaza faptul ca planuiti o viata impreuna. Este, de asemenea, si un moment plin de emotii, in care atat tu, cat si iubitul tau va straduiti ca totul sa mearga ca pe roate.

Peste ani, ziua in care ti-a cunoscut parintii, privirea apriga pe care i-a aruncat-o tatal tau si multele feluri de mancare din care a gustat din politete vor reprezenta amintiri de nepretuit pentru voi si le veti rememora de nenumarate ori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Un inel, o promisiune si o viata intreaga in fata

Logodna este unul dintre cele mai speciale momente din viata unei persoane, asa ca implica emotii puternice. Planuita cu atentie de viitorul mire, cererea in casatorie este insotita mereu si de simbolul legamantului vostru – inelul.

Pare destul de dificil sa-l gasesti pe cel potrivit din toate punctele de vedere, sa se plieze pe stilul tau si sa aiba acel accent care il face la fel de special precum relatia voastra. Este, insa, mai usor decat pare, e suficient sa arunci un ochi peste aceste modele de inele superbe si te vei convinge ca exista inelul cu adevarat perfect.

Ziua dedicata voua si pe care sa o impartasiti cu familia si prietenii

Dupa logodna, urmeaza, bineinteles, nunta. Putine zile sunt atat de incarcate de trairi precum cea a nuntii. Indiferent ca alegi o ceremonie grandioasa cu sute de invitati, sau ca optezi pentru un eveniment intim, cu doar cativa prieteni, iti vei aminti toata viata ziua in care v-ati legat destinele.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Mai putin importante sunt aspectele legate de numarul de invitati, decoratiunile de pe mese sau pretul total al unei nunti. Ce conteaza cu adevarat este sa fie un eveniment in stilul vostru, sa fie o zi dedicata voua, in care sa va simtiti bine si in care sa va sarbatoriti dragostea asa cum se cuvine.

Micile gesturi de zi cu zi

Chiar mai importante decat evenimentele deosebite si ceremoniile sunt micile gesturi de zi cu zi, se arata intr-un articol de pe womenshealthmag.com. Chiar daca sunteti ocupati si aveti perioade foarte agitate, indiferent ce se intampla in viata voastra profesionala, nu uitati sa va acordati unul celuluilalt macar cinci minute dimineata si seara in care pur si simplu sa va bucurati unul de altul. Si complimentele si vorbele incurajatoare sunt esentiale pentru o viata in doi lunga si fericita.

Sprijinul neconditionat

Esentiale sunt si modurile in care treceti peste momentele mai putin placute. Intr-o relatie de lunga durata se depasesc obstacolele tocmai pentru ca va oferiti unul altuia sprijin neconditionat. Se poate intampla ca unul dintre voi sa treaca printr-o criza din punct de vedere profesional, insa important este ca celalalt sa-l ajute si sa-l sustina in perioadele grele.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

O relatie perfecta este greu de definit, insa cert este ca exista cateva ingrediente esentiale de care toate cuplurile fericite tin cont. Cateva aspecte sunt, insa, foarte importante, noteaza psihologul Mark Goulston intr-un articol de pe huffingtonpost.com. Printre ele, el enumara cultivarea unor interese comune, increderea si exprimarea sentimentelor.


Tu care crezi ca sunt momentele cele mai importante din viata unui cuplu fericit?

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri