2 Aprilie 2009 publicat în Familie 6 share-uri

Cine nu are o familie sa-si cumpere... Nu, nu este chiar asa. Banii ar putea sa cumpere o familie, dar nu si sa o fericeasca pentru prea mult timp. Nimic nu este mai important pe lumea aceasta decat a avea alaturi o familie care sa te sustina, o familie in care sa-ti gasesti sprijinul si relaxarea, impulsul si motivatia, o familie in sanul careia sa te gasesti asa cum esti si ii gasesti si pe toti cei dragi asa cum sunt ei.

De aceeasi parere sunt si prietenii nostri dragi de pe lumeaemica care au deschis un topic extrem de interesant in cadrul forumului. As vrea sa stiu ce inseamna o familie fericita cu adevarat, intreaba adnuta. anuza este cea care ii raspunde, considerand ca "familia trebuie sa fie ceva "cald". Nu conteaza banii sau saracia, in familie trebuie sa existe iubire, caldura sufleteasca, intelegere si comunicare. Daca ai toate acestea, eu cred ca poti sa treci peste toate impreuna cu partenerul".

"Viata de familie este frumoasa cand este bazata pe dragoste, intelegere, respect reciproc si incredere! Daca nu exista toate acestea, in casnicie este debandada! Daca acestea exista, chiar si in lipsa banilor, greutatile sunt duse mai usor de amandoi!", spune celina.

"Sunt de parere ca o familie fericita este aceea care este in primul rand unita si in cadrul careia exista iubire, intelegere si respect. Nu trebuie sa ai bani carora sa nu le stii numarul ca sa poti fi fericit. Este suficient sa nu-ti lipseasca strictul necesar. Banii ii faci, dar fericirea nu o poti cumpara cu bani", afirma manuela-mona.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

"Viata de familie este un lucru minunat. Exact ca ceilalti utilizatori, pot spune ca viata este frumoasa langa cei dragi, asa cum este ea, cu bune, cu rele, cu toate pe care le patimim. Este adevarat ca banii reprezinta o problema serioasa, dar nu pentru toata lumea. Categoriile sociale sunt diferite. Viata de familie este frumoasa alaturi de cei dragi. Sa ne aducem aminte de viata de acasa, alaturi de parintii nostri dragi, o viata fara griji: scoala, distractie, chefuri, o viata fara grija zilei de maine. Mai tarziu fiecare a facut un pas maret sau mai putin maret in viata. Ne-am unit sufletele cu persoana iubita, viata de familie e diferita. Avem responsabilitati, obligatii fata de sotie, copii etc. Banii sunt sursa ideala pentru o viata linistita si fara probleme. Dragostea, fericirea pe care incercam sa le oferim celor dragi se soldeaza in viata de zi cu zi cu impliniri, cu succese, cu insuccese. Viata de familie inseamna respect reciproc, dragoste, angajament din partea ambilor soti. Sa nu uitam de parintii nostri care ne-au ajutat, ne-au sprijinit si ne-au adus in postura aceasta de oameni cu case, familii si ne-au ajutat din toate punctele de vedere. Asa ca hai sa fim o familie mare cu respect fata de Dumnezeu, de aproapele nostru si de ce nu chiar si de cei care nu doresc o viata de familie", considera petrebuzdugan1970.

Parenting constient (mindful parenting) – recomandari si sfaturi Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

delfinut este de parere ca "multumirea sufleteasca este cea care la urma urmei conteaza cel mai mult pentru fericirea unei familii. Un lucru este foarte clar: nu poti avea niciodata TOTUL, dar daca in familie ai intelegere, dragoste, o vorba buna, un zambet sincer, si dupa o zi grea te simti tot fericit si implinit".

In mod sigur, aceasta discutie ti-a starnit si tie interesul. Te asteptam si pe tine asadar sa iei parte in cadrul acestei discutii chiar pe forumul lumeaemica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri