13 Iunie 2016 publicat în Familie 175 share-uri

Un fiu si-a scos tatal la restaurant pentru a lua masa de seara...

Un fiu si-a scos tatal la restaurant pentru a lua masa de seara. Fiindca tatal era foarte batran si slabit, in timp ce manca a scapat mancare pe bluza si pe pantalonii sai. Celelalte persoane care serveau cina in restaurant l-au privit dezgustati in timp ce fiul sau era foarte calm.

Dupa ce a terminat de mancat, fiul sau, care nu era deloc jenat sau stanjenit, in liniste, l-a dus pe tatal sau la baie. I-a scuturat firimiturile de pe haine, i-a indepartat petele, i-a pieptanat parul si i-a potrivit mai bine ochelarii pe ochi. Cand s-au intors la locurile lor, toti oamenii din restaurant se uitau la ei intr-o tacere de mormant, nefiind capabili sa priceapa cum cineva se poate face de rusine in public in halul acesta. Fiul a achitat nota de plata si s-a indreptat catre iesire impreuna cu tatal sau.

In acel moment, un barbat mai in varsta care lua si el cina in acel restaurant l-a strigat pe fiul batranului intrebandu-l: “Nu crezi ca ai lasat ceva in urma?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

“Nu, domnule, nu am lasat”, a raspuns fiul.

“Ba da, ai lasat”, a replicat barbatul in varsta. “Ai lasat o lectie pentru fiecare fiu si o speranta pentru fiecare tata.”

Peste restaurant s-a asternut o tacere adanca.

* Autor: Anonim


Foto homepage: Adam Gregor / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri