Provoaca-i pe micutii tai sa isi petreaca vacantele in aer liber, departe de calculator si de televizor. Ofera-le drept cadou jucarii si jocuri ce ii pot tine ocupati cat e ziua de lunga, fara sa isi oboseasca ochii in fata unui monitor sau sa amorteasca pe un scaun de birou.

Daca ai avut o copilarie petrecuta la bunici si in fata blocului, jucandu-te Frunza, Tara, tara vrem ostasti! sau pe un pres cu papusile, atunci cu siguranta vei vrea ca micutii tai sa se bucure de aceasi copilarie frumoasa si inocenta. Chiar daca pare greu, inca ai la dispozitie toate cele necesare pentru a-ti ajuta copiii sa stea cat mai mult timp posibil departe de tehnologie. Profita de ele si bucura-i pe cei mici!

Jucarii si jocuri pentru fete

Chiar daca copilul tau plange cand vrei sa il bagi in apa, odata facut contactul, acesta nu o sa mai vrea sa se desparta de ea. Cum faci sa iti convingi fetita sa mai stea si pe nisip? Ei bine, un set cu jucarii pentru nisip Hello Kitty ii va distrage atentia si ii va face o invitatie de nerefuzat la joaca.

Daca, insa, programul nu iti permite sa mergi in vacanta la mare cu familia, un pistol cu baloane de sapun reprezinta un mod minunat in care copiii isi pot petrece timpul liber. Solutia din pistol nu este toxica, nu pateaza si este biodegradabila.

Tot in fata blocului, pentru ca orice parinte vrea sa isi tina copilul sub atenta lui supraveghere, fetita ta poate sa isi dezvolte creativitatea proiectand desene pe asfalt cu creta. Si noua, adultii de acum, ne-a placut sa desenam cu creta, insa generatia de azi are la dispozitie un set creativ Mandala care, cu ajutorul unui sablon, se pot realiza adevarate capodopere.

Iar daca vrei ca fetita ta sa se descurce cate putin la toate, atunci va sfatuim sa nu lasa copilaria ei sa treaca fata sa o invateti sa mearga pe role sau cu bicicleta. Si... ca o distractie pentru micuta si o utilitate pentru tine, masinuta fara pedale pentru printese face plimbarea in parc si mai relaxanta decat este deja.

Jucarii si jocuri pentru baieti

"Fa o baie in mazga magica" - asa suna prezentarea jocului Gelly Buff, care noua ne-a starnit interesul. Inchipuie-ti reactia adorabila a baietelului tau atunci cand apa in care se scalda se tranforma intr-o substanta verde. Merita filmat!

Daca juniorul tau are intre 3 si 5 ani, fa-i cadou o masinuta cu pedale tip tractor. Sa se plimbe cat e ziua de lunga si frumoasa, iar cand vrea sa se dezmorteasca putin, pune-i la dispozitie o jucarie saritoare care il ajuta sa isi dezvolte echilibrul.

Pentru ca orice barbat iubeste sau a iubit candva fotbalul, din copilaria baiatului tau nu are voie sa lipseasca o minge si o poarta de fotbal. Nu stii niciodata ce talent ascunde un copil pana nu ii pui in fata o folie pentru antrenament si urmaresti cate goluri inscrie.

Si cum copilarie fara bicicleta nu exista, pe orice lista de cadouri trebuie sa apara si aceasta "jucarie" miracol. Daca nu o pui tu pe lista, cu siguranta baiatul tau iti va cere mai devreme sau mai tarziu sa il inveti mersul. Nu ezita nici sa ii daruiesti un skateboard, o sa il ajute foarte mult si atunci cand o sa isi formeze grupul de prieteni.

Jocuri pentru baieti si fete

Sa ne inchipuim ca esti norocosul parinte al unui baietel minunat, dar si al unei fetite adorabile. Important este sa ii ajuti sa se inteleaga bine, doar asa trebuie sa se inteleaga doi frati, si sa aiba activitati care sa ii apropie.

Ca sa reusesti asta, din cand in cand, adu in casa jucarii sau jocuri pentru amandoi. Spre exemplu, o pereche de rachete de tenis si o minge ii va tine pe copii departe de plictiseala care ar putea sa intervina la o iesire in padure cu familia si alti adulti.

Daca stai la curte sau mai mult spatiu in apartament, va puteti juca impreuna golf, chiar daca copilul tau are doar 2-3 anisori, sau croquet, un joc potrivit pentru intreaga familie.

Stephanie Meyer spunea: "Copilaria nu este de la nastere pana la o anumita varsta, iar la o anumita varsta copilul a crescut si ia toate lucrurile copilaresti si le pune la o parte. Copilaria este regatul unde nu moare nimeni".

Sursa Foto Front Page: 123rf.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri