Iti scriu aceasta scrisoare ca sa-ti amintesc mereu cat de minunat esti si sa iti spun ca indiferent de ce s-ar intampla, o sa stralucesti intotdeauna. Nu spun lucrurile acestea fiindca sunt mama ta, ci fiindca ne-ai imbogatit atat de mult vietile si vei continua sa imbogatesti vietile celor pe care urmeaza sa ii intalnesti.

Imaginatia este darul tau cel mai mare.

Sa nu iti pierzi niciodata imaginatia, copilul meu frumos, chiar daca altii pot rade de tine. Ei nu pot vedea miracolele si magia care au loc in capsorul tau si nu pot vedea locurile in care te duc aventurile tale. Gandurile tale sunt curate si pure si minunat de simple si cu toate acestea sunt momente cand simt ca esti impovarat, copilul meu, insa nu o poti exprima inca.

Sensibilitatea si puterea ta de perceptie te fac sa constientizezi mai multe decat ceilalti, nu doar tot ceea ce este bun, dar si lucrurile care nu sunt tocmai bune in lume astazi. Stiu ca unele lucruri pentru tine nu au un sens. Nu au un sens nici pentru mine. In schimb, cauta tot ce este bun in lume, in ceilalti si cel mai important in tine insuti si orice altceva va veni de la sine.

O sa fiu intotdeauna acolo pentru tine.

Sa stii ca sunt intotdeauna aici pentru tine indiferent de ce se va intampla si o sa te iubesc intotdeauna si o sa te sprijin pe masura ce te dezvolti in persoana unica care esti. Nu te schimba, doar evolueaza in tot ceea ce esti destinat sa devii. Va fi suficient, copilul meu. Fii o raza de lume. Fii o raza de speranta pentru noi toti. Acum du-te oriunde te poarta respiratia vietii si du-te sa stralucesti, straluceste oriunde te-ai duce. Raspandeste lumina si lumineaza intreaga lume deoarece iti apartine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

“Lasandu-ne propria lumina sa straluceasca, le oferim in mod inconstient celorlalti oameni permisiunea sa faca la fel.” Marianne Williamson

Autor: Orla Kelly

Sursa: www.lifehack.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri