Parintii mei m-au invatat sa... 20 de lucruri pentru care Joshua Becker, blogger si autor, le este profund recunoscator celor care i-au dat viata!

Care sunt acele lucruri frumoase pe care le-am invatat de la parintii nostri si dorim sa le transmitem mai departe? Profund recunoscator parintilor sai pentru lectiile nepretuite de viata, casnicie, munca, parenting si relatii pe care le-a invatat de la acestia, Joshua Becker a dorit sa le multumeasca public parintilor sai printr-un articol publicat pe site-ul sau Beomingminimalist.com. In articolul respectiv, Joshua Becker, blogger si autor al cartii „The More of Less.” prezinta 60 de lucruri pe care le-a invatat de la parintii sai. Iata 20 dintre acestea:

Joshua Becker: 20 de lectii de viata pe care le-am invatat de la parintii mei

via Becoming Minimalist

1. Sa imi recunosc greselile... Ar fi prostesc sa pretind ca parintii mei au fost perfecti. Nu sunt. Insa cand fac o greseala, o admit cuviincios. Si incearca sa o repare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!
2. Sa imi apreciez profesorii... Mama mea a avut mai multe joburi cand eram copil – a fost inclusiv profesor. De la ea am invatat sa apreciez timpul, energia, angajamentul si grija pe care profesorii o arata in fiecare zi.

3. Sa fiu un prieten bun pentru a gasi un prieten bun... Prietenii sanatosi cultiva relatii sanatoase. Si parintii mei m-au invatat si mi-au aratat ce inseamna sa fiu un prieten bun pentru altii.

4. Sa ma multumesc cu putin... Au fost numeroase momente atunci cand eram copil cand nu stateam prea bine cu banii. Cu toate acestea, parintii mei erau multumiti.

5. Sa ma multumesc cu mult... Au fost momente cand conturile la banca erau considerabile. Chiar si mai impresionant, parintii mei aveau acelasi sentiment de multumire ca de obicei.

6. Sa fiu deschis criticilor... Nu incetam niciodata sa invatam, sa crestem si sa ne schimbam. Mama si tatal meu au fost intotdeauna deschisi si au acceptat sa fie provocati in feluri noi.

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Vei adora instantaneu aceste modele de unghii: 20 de modele superbe de manichiură pentru Paște și primăvară Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

7. Sa fiu prompt in a ajuta... Daca cineva din comunitatea de care apartineam spunea ca are nevoie de ceva, parintii mei erau printre primii care erau acolo. Au stabilit astfel chiar de la inceput un exemplu sanatos ca viata nu este toata despre a avea … ci despre a darui.

8. Sa imi asum angajamentul fata de sotie... Parintii mei au ramas fideli unul altuia in orice mod posibil timp de 40 de ani. Nu am cuvinte sa le multumesc suficient.

9. Concureaza, insa ramai cinstit... Competitia este puternic inradacinata in familia noastra. Dar si corectitudinea la fel. Si urasc sa o am pe prima fara a doua.

10. Sa nu imi fie teama de schimbare... Familia mea s-a mutat de nenumarate ori cand locuiam cu ei (de 5-6 ori inainte de a absolvi liceul). Prin experienta si exemplul lor, parintii mei m-au invatat sa nu ma tem de schimbare.

Foto homepage: wavebreakmedia / Shutterstock.com

Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Foto int: Monkey Business Images / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri