Exista cateva indicii care pot fi de folos in gasirea inelului pe care sa-l porti cu drag o viata intreaga, tocmai pentru ca te reprezinta foarte bine.

Cei mai multi barbati sunt de-a dreptul inhibati de dificultatea alegerii unui inel de logodna care sa se potriveasca personalitatii iubitei. Ar trebui sa fim mai intelegatoare – puse in fata unei vitrine virtuale de inele de logodna cu pietre care se intrec in stralucire, chiar si noi am uita de personalitatea noastra si de cat suntem de categorice in privinta alegerilor noastre.

Primele indicii ar trebui sa porneasca de la noi, daca vrem sa ne scutim de dezamagiri inutile. Exista si cateva indicii care pot fi de folos in gasirea inelului pe care sa-l porti cu drag o viata intreaga, tocmai pentru ca te reprezinta foarte bine.

1. Ce spune inelul de logodna despre personalitatea, stilul tau si nunta ta?

Inel cu piatra ovala

Personalitate: Iti plac traditiile, insa adori si sa iti pui amprenta asupra lucrurilor.

Stil: Sofisticata, dar cu o placere deosebita de a surprinde. Arati mereu impecabil, dar iti place ca, din cand in cand, sa strecori in tinutele tale si elemente casual, pentru un look relaxat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Nunta: Primitoare si cu o atmosfera calda. De la flori, la decoratiunile de pe mese, atentia deosebita la detalii va crea un cadru coerent tematic si cromatic.

Inel de printesa

Personalitate: Asa cum o spune si numele inelului, iti place sa fii tratata ca o printesa, sa fii respectata si sa ti se acorde atentia cuvenita.

Stil: Sofisticata si eleganta. Desi in viata de zi cu zi esti adepta stilului casual, la petreceri si evenimente iti place sa te simti in centrul atentiei.

Nunta: Invitatii tai vor pleca de la nunta simtindu-se ca niste regi si regine. Niciun efort nu este prea mare ca sa creezi sentimentul acesta.

Inel cu piatra rotunda

Personalitate: Asemeni unui diamant rotund, cea mai populara forma de diamant, esti o persoana foarte sociabila si te adaptezi usor oricarei situatii.

Stil: Ai un stil modern, imbratisezi cu usurinta cele mai noi trenduri.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Împreună în arte și simțiri Cele mai încurajatoare citate despre succes

Nunta: Nunta ideala pentru tine este una traditionala, care abunda in frumusete si perfectiune. Surprizele nu sunt incluse in meniu.

Inel cu diamant, incrustat cu pietre pretioase naturale

Personalitate: Esti genul de femeie care surprinde, periodic, cu noi calitati. Le tii ca pe un as in maneca si le scoti la momentul potrivit.

Stil: Iti place sa iti alegi un punct cromatic de focus sau un accesoriu vedeta, in jurul caruia iti construiesti intreaga tinuta.

Nunta: Un lucru este sigur – nunta ta va ramane in amintirea tuturor invitatilor pentru acel element pe care ai contat cel mai mult – fie muzica, invitatii speciali sau decorul.

Inel cu diamante prinse unul cate unul intr-o montura circulara

Personalitate: Respiri prin toti porii originalitate, iti place sa-ti asumi riscuri si sa faci lucrurile diferit.

Stil: Stilul tau imbina intr-un mod original elemente din trecut, prezent si viitor, obtinand tinute complexe.

De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Nunta: Nunta ta va fi una eclectica – un amestec de culturi, culori, stiluri. Orice decizi vei lua, va fi o nunta surprinzatoare.

Inel de logodna cu piatra colorata

Personalitate: Esti naturala si diferita, intr-un mod asumat si distractiv.

Stil: Te inscrii in trenduri cu usurinta, insa iti pui amprenta asupra fiecarui element. Modul in care porti hainele da senzatia ca tu insati ai dat tonul la o moda.

Nunta: Nunta ta va fi deghizata intr-o nunta traditionala. Va uimi, insa, in toate momentele ei cheie.

2. Cat va dura mariajul, in functie de pretul inelului de logodna?

Conform studiului „Un diamant este pentru totdeauna“ publicat de bigthink.com, exista o corelatie intre succesul unui mariaj si cheltuielile de la nunta. Mai precis, femeile ale caror inele de logodna costa mai mult de 20.000 de dolari au de 3,5 ori mai multe sanse sa divorteze.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Cifra aceasta s-ar putea sa conteze mult mai mult pentru majoritatea femeilor care isi doresc stabilitate in detrimentul zerourile de pe eticheta inelului de logodna. Vestea buna este ca inelele care, conform studiului, prezic ani buni si frumosi alaturi de partener, sunt cele accesibile. Daca punem un filtru crescator de pret pe aceste inele de logodna cu diamante, vedem ca, pe cat de accesibile sunt sumele (chiar si 800 de lei pentru un inel cu diamant), pe atat de variate sunt modelele; fiecare tip de personalitate isi poate gasi astazi inelul de logodna cu diamant potrivit.

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri