Daca te afli printre femeile care se vor casatori in curand, iata care sunt cele trei lucruri pe care va trebui sa le alegeti impreuna:

Desi inca nu suntem in sezonul nuntilor, cei logoditi si care planifica acest eveniment se gandesc deja la detaliile unei petreceri reusite. Multe cupluri prefera sa-si imparta sarcinile pentru a castiga timp, insa exista cateva lucruri si detalii pe care trebuie neaparat sa le aleaga si sa le stabileasca impreuna, daca doresc ca amandoi sa se simta bine in acea zi speciala in care destinele lor se vor uni.

Daca te afli printre femeile care se vor casatori in curand, iata care sunt cele trei lucruri pe care va trebui sa le alegeti impreuna:

1. Localitatea in care va casatoriti

Daca nu sunteti amandoi din aceeasi localitate, orasul in care organizati nunta va fi greu de ales. Cu siguranta, fiecare dintre voi isi doreste nunta in orasul natal, insa va trebui sa ajungeti la un compromis.

Ziua in care sarbatoriti mariajul vostru trebuie sa fie una pe placul amandurora si evenimentul este de preferat sa se desfasoare intr-un loc in care va simtiti amandoi bine. Ideal este sa o organizati in orasul in care locuiti in prezent, unde stau si cei mai multi dintre prietenii si colegii care vor fi pe lista de invitati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Împreună în arte și simțiri

Daca hotarati, insa, sa organizati nunta intr-un alt oras, asigurati-va ca toti invitatii pot ajunge acolo, dupa cum ne sfatuieste si site-ul herecomestheguide.com.

2. Meniul

Oricat de mult apreciaza unul dintre voi meniul mediteranean sau cel traditional romanesc, este bine sa fiti amandoi de acord cu felurile de mancare servite la nunta. Este greu pentru unul dintre actorii principali ai nuntii – mirele sau mireasa – sa aiba energie si sa se simta cu adevarat bine, cand mancarea nu este pe gustul sau.

Alegeti ceva care sa va multumeasca intr-o oarecare masura pe amandoi, asa incat sa aveti parte de o petrecere cat mai placuta. Nu in ultimul rand, discutati din timp cu managerul restaurantului sau cu cei care vor organiza nunta, pentru a afla daca puteti personaliza meniul. Multe restaurante permit inlocuirea unui fel de mancare cu un altul la alegere.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

In plus, atunci cand alegeti meniul, ganditi-va si la invitati. Daca majoritatea ar prefera un meniu traditional romanesc, ati putea miza pe o astfel de alegere. Daca veti avea, insa, multi invitati tineri, puteti alege cel putin un fel de mancare mai extravagant. Nu in ultimul rand, adaptati-va sezonului atunci cand alegeti felul de mancare, conform thesnapvt.com.

3. Verighetele

Incepand cu ziua nuntii, verighetele vor fi in permanenta la mainile voastre. Trebuie alese cu multa grija si trebuie sa va ganditi la unele care sa se potriveasca stilului vostru vestimentar. Femeile prefera verighete deosebite, cu incrustatii din pietre pretioase, in vreme ce barbatii opteaza de obicei pentru un model mai simplu.

Este foarte important sa ajungeti la un consens in legatura cu aceste accesorii si sa faceti alegerea impreuna. Nu iti impune parerea in fata partenerului pentru ca daca nu ii place modelul, verigheta va sfarsi in caseta de bijuterii in loc sa stea la mana, acolo unde ii este locul. Exista, insa, si verighete, precum aceste modele, care par sa fie pe gustul tuturor, mai ales ca numarul modelelor este foarte ofertant.

Foto: Creative Commons


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri