13 Ianuarie 2016 publicat în Familie 1 share-uri

Un articol care trebuie citit, pus in practica si dat mai departe si care ne poate ajuta sa crestem copii sanatosi si frumosi in interior!

14. Sunt chiar aici. Nu o sa plec fara sa spun la revedere. Am grija de tine. Te ascult.

15. “Te rog” si “multumesc”. Acestea sunt cuvinte importante. Daca o sa uit sa le folosesc, o sa-mi amintesti?

Foto: Sangoiri / Shutterstock.com

16. Mi-a fost dor de tine. Ma gandesc la tine cand nu suntem impreuna!

17. Doar incearca. Putin. O farama, un pas. S-ar putea sa-ti placa. Vom vedea. O sa te ajut daca ai nevoie. Cred ca poti sa o faci.

18. O sa te ajut. Am auzit ca m-ai strigat, sunt aici. Cum pot sa te ajut? Daca lucram impreuna, putem sa facem asta. Stiu ca poti sa o faci singur, insa sunt bucuros sa te ajut daca m-ai rugat.

19. Ce iti doresti? Chiar daca nu este inca momentul pentru suflat in lumanari de tort, este placut sa auzim ce anume iti doresti, care sunt lucrurile la care speri, cele la care visezi.

20. Imi aduc aminte cand… Nu o sa uit niciodata cand... Cand erai mic… o sa-mi amintesc intotdeauna acele momente… Te-am iubit si atunci… intotdeauna am o imagine de-a ta in mintea mea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Cele mai încurajatoare citate despre succes

* Fragment din articolul "Advocacy: Being the Voices Children Need to Hear" (Pledoarie: A fi vocile pe care copiii au nevoie sa le auda) de China Deaton

via www.kidnkaboodle.net


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri