11 Decembrie 2015 publicat în Familie 13 share-uri

Organizatia Lion Mentor a postat informatii despre un film de scurt metraj - Performanta – Sexul ca Nasterea – care arata intr-un mod original, stresul la care sunt supuse mamele in sala de nastere.

Raportul sexual si nasterea sunt procese fizice conditionate de mediul inconjurator.

Ce se intampla daca doi iubiti trebuie sa aiba un raport sexual in aceleasi conditii in care femeia traieste travaliul? "Ce s-ar intampla daca am interveni in actul sexual asa cum intervenim in actul nasterii?"

Filmul este realizat de Freedom for Birth Rome Action Group.

Docscient International Scientific Film Festival 2014 a oferit o mentiune speciala diretorului artistic "pentru capacitatea surprinzatoare de a ridica intrebari cu privire la unele paradigme ştiintifice inoxidabile folosind un dispozitiv narativ paradoxal, genial şi extrem de eficient."

Michel Odent : "Cu acest video scurt, dar elocvent, Gabrilla Pacini ne ofera o cheie pentru Intelegerea naturii umane in general si al nasterii in particular."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Asociatia Lion Mentor ne recomanda si articolul: "Dovezi despre abuzurile la nastere din spitalele publice, 2014"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri