10 Decembrie 2015 publicat în Familie 2 share-uri

Miecurea este cea mai frumoasa din saptamana. Si cea mai grea. Este ziua in care albesc putin mai mult decat in alte zile. Ziua in care, cel mai probabil, ma imbrac cu acele haine care cad mai repede din sifonier. Ziua in care (Slava Domnului!) slabesc cateva sute de grame.

Advertorial

Miercurea este ziua in care o iau pe Diana, fiica mea de 3 ani, cu mine la birou. Este un compromis la care am ajuns din cauza ca ea e rasfatata si eu sunt slaba de inger. Si pentru ca am convingerea ca un copil trebuie dragalit, luat in brate, leganat si asigurat ca este iubit ori de cate ori are nevoie. Prin urmare, de ce sa mint, primii ani in calitate de mamica nu mi s-au parut usori.

In primul an, noptile nedormite si lipsa cronica de timp mi-au dat cateodata senzatia ca sunt un copil pedepsit care trebuie sa fure doua minute pentru a trece peria prin parul nepieptanat de doua zile.

In al doilea an am simtit ca risc sa pierd pariul pe care l-am facut cu mine insami de a fi mama si femeie in acelasi timp.

In al treilea, cand lucrurile s-au asezat si viata a devenit mai haioasa decat a fost vreodata, am inceput sa ma organizez eficient: o manichiura trebuie programata cu cel putin doua saptamani inainte; o seara linistita pe saptamana nu este un lux ci o metoda de supravietuire; ritualul de ingrijire a tenului trebuie realizat cu produse eficiente, rapide si care, odata intinse pe fata sa aiba un aspect si o textura care sa nu sperie copilul.

Ce ai de fapt neaparat nevoie? Pentru inceput, de doua produse:

• crema de zi care hidrateaza eficient, netezeste ridurile si constituie o baza buna pentru un machiaj contra cronometru
• o crema de noapte care sa-ti stearga de pe chip urmele lasate de griji, oboseala si ultima noapte nedormita de la cea mai recenta viroza a copilului.

Pe ambele le poti gasi in gama Idealia de la Vichy. Toate produsele din aceasta gama contin 3% kombucha, un ingredient fermecat care transforma calitatea si textura pielii, netezeste tenul si diminueaza ridurile, chiar si pentru pielea sensibila.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri