Cele mai emotionante urari si mesaje de Craciun pentru parinti. Transmite-le acestora ganduri bune insotite de toata dragostea pe care le-o porti!

Urarile si mesajele de Craciun pentru parinti sunt incarcate de recunostinta noastra pentru clipele de fericire oferite de acestia dar si pentru sacrificiile pe care familia le-a facut pentru ca drumul nostru sa fie mai lin.

Nimic nu se compara cu caldura parinteasca, cu iubirea neconditionata cu care mama si tata ne inconjoara. Ei sunt doua dintre fiintele cele mai dragi din viata noastra motiv pentru care ar trebui sa le aratam ca si noi la randul nostru le vom fi alaturi mereu. Asa ca sa le trimitem parintilor mesaje de Craciun pline de bucuria unei iubiri care nu se va stinge niciodata.

Urari de Craciun pentru parinti

Lumina zilei sfinte sa va calauzeasca toata viata cu stralucirea sa asa cum gandurile voastre bune m-au indrumat in toti acesti ani. Craciun fericit!

Odata cu trecerea timpului am uitat multe lucruri; am uitat cand am impodobit primul brad impreuna, am uitat cand v-am cantat prima oara colinde dar un lucru imi amintesc mereu cu drag: cum in fiecare iarna mi-ati oferit cel mai de pret dar: speranta. Craciun fericit, mama! Sarbatori fericite, tata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Sursa foto: Marcisim, Pixabay.com

Craciunul a fost intotdeauna sarbatoarea in care am simtit cum caldura voastra ma ajuta sa infrunt zilele mohorate cu credinta ca totul va fi bine in cele din urma. Va multumesc dragi parinti pentru ca m-ati sustinut cand aveam cel mai mult nevoie. Craciun fericit!

Orice urma de tristete mi-ati indepartat cu al vostru suflet curat. De Craciun multa sanatate va doresc, sper ca cele mai frumoase visuri sa va implinesc. Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun pentru parinti

Emotii pline de culori sa va cuprinda de sarbatori; Mosu' sa treaca si pe la voi iar fulgii de nea la fereastra sa apara in roi. Va iubesc, Craciun fericit!

Craciunul la noi acasa va fi mereu o poveste frumoasa; un vis de iarna in care dorintele ni se implinesc, acea vreme cand pe chipurile voastre apare un zambet copilaresc. Sarbatori fericite!

Orice copil din lume s-ar bucura sa aiba un parinte ca tine si sa petreaca alaturi asemenea clipe fericite. Tu, draga mama, faci posibile minunile vietii! Craciun fericit!

O bucurie feerica ma cuprinde; in Ajun bradul e incarcat cu merinde, iar cand ma privesti cu atata iubire, stiu sigur ca drumul meu lung imi va fi plin de fericire. Multumesc, tata!

Mesaje de Craciun pentru mama

Sursa foto: Stux, Pixabay.com

Bomboane si cozonaci, in fiecare iarna tu pregatesti doar ca sa vezi pe fata noastra acele zambete strengaresti. Te iubim, mama! Craciun fericit!

Visam ca va fi o iarna lunga si grea dar tu mi-ai spulberat teama; m-ai strans la pieptul tau si mi-ai alungat astfel urmele oricarui gand rau. Sarbatori fericite!

Copacii dantelati, dansul fulgilor de nea si luminitele colorate ale bradului nostru ma fac sa ma gandesc la blandetea imbratisarii tale pe care o astept cu nerabdare de Craciun; doar astfel stiu ca voi avea un an putin mai bun. Sarbatori fericite!

Astept ca de Craciun sa ma pierd intr-un peisaj de basm, dar in acelasi timp astept sa ma imbratisezi, ca in fiecare an, cu acelasi entuziasm. Draga mama, te iubesc si un Craciun fericit eu iti doresc!

Mai tii minte cand ma dadeam cu saniuta? Si cand ma infofoleai ca sa fiu cat mai draguta? Era frigul mare, dar tu tot mai aveai rabdare. Prin nameti ma duceai si grija mare de mine mereu aveai. Te iubesc, mama!

Sursa foto front si main: PublicDomainPictures, Pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri