Ea este sotia mea in timp ce trage un pui de somn. Intr-o ora se va trezi, isi va face un scrub si se va pregati pentru munca. Uneori se va uita in gol cand vorbim, calindu-se in mod tacut pentru tura care vine. Crede ca eu nu observ.

Sotia mea este asistenta. Sotia mea e un erou - Cea mai frumoasa declaratie de dragoste de pe internet

Am citit zilele acestea pe facebook una din cele mai frumoase si emotionante postari care s-au viralizat in ultima vreme. Ii apartine lui Bobby Wesson, un barbat din Alabama, si este de fapt un mesaj de dragoste, admiratie si sustinere a unui sot pentru sotia sa - asistenta de urgenta in trauma. Postarea este insotita de o poza in care sotia doarme alaturi de bebele lor. Puteti vedea poza si postarea originala AICI.

Sotia mea e un erou

“Ea este sotia mea in timp ce trage un pui de somn. Intr-o ora se va trezi, isi va face un scrub si se va pregati pentru munca.

Isi va strange si va verifica meticulous toate instrumentele si lucrurile de care are nevoie pentru a-si desfasura jobul, iar parul si machiajul le va face repede. Se va plange ca arata ingrozitor. Eu o voi contrazice in mod empatic si ii voi aduce o ceasca de cafea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii

Va sta pe canapea cu picioarele adunate sub ea si va incerca sa bea cafeaua in timp ce se joaca fericita cu bebelusul nostru care se catara peste tot pe ea.

Uneori se va uita in gol cand vorbim, calindu-se in mod tacut pentru tura care vine. Crede ca eu nu observ.

Va saruta copilul, ma va saruta pe mine si va pleca sa aiba grija de oamenii care au cea mai proasta zi din toata viata lor. Accidente de masina, rani provocate de impuscaturi, explozii, arsuri si fracturi – profesionisti, saraci, preoti, dependenti de droguri si prostituate, mame, tati, fii, fiice si familii – nu conteaza cine esti sau ce s-a intamplat cu tine.

Ea va avea grija de tine.

Va veni acasa 14 ore mai tarziu si isi va da jos din picioarele care o dor pantofii cu care a mers prin sange, voma, lacrimi si foc si ii va lasa afara.

Uneori nu va vrea sa vorbeasca despre asta. Uneori abia asteapta sa vorbeasca despre asta.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Cateodata va rade pana cand ii vor da lacrimile si cateodata va plange pur si simplu - insa indiferent de acei “cateodata” va fi gata la timp pentru tura urmatoare.

Sotia mea este asistenta. Sotia mea este un erou.”

Postare via Facebook

Credite foto homepage: fabiodevilla / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri