Cele mai fericite si implinite mame stiu ce sa le ofere copiilor lor. TOP 5 lucruri pe care le poti darui celor mici

Iata cateva lucruri pe care le poti darui celor mici:

Casele tuturor femeilor care au copii au fost invadate de jucarii, iar camerele arata, de multe ori, de parca pe acolo ar fi trecut o furtuna.

Jucariile dezvolta creativitatea si inteligenta copiilor, iar acestia trebuie lasati sa le demonteze si sa le strice, pentru a afla „ce este inauntru”. Curiozitatea copiilor este principalul motor al dezvoltarii lor. Insa copiii nu au nevoie numai de jucarii si se bucura si pentru altfel de cadouri atunci cand este ziua lor de nastere sau de nume sau cand parintii vor, pur si simplu, sa le faca o mica surpriza. Iata cateva lucruri pe care le poti darui celor mici:

1. Pijamale pentru copii

Pijamalele colorate de toamna si de iarna ar putea fi pentru cei mici surpriza perfecta, mai ales ca multi copii se ataseaza de hainutele pe care le poarta. Pijamalele trebuie sa fie din bumbac de foarte buna calitate. In plus, dupa cum vedem pe liloo.ro, acestea sunt foarte ieftine si foarte frumoase prin culorile lor si prin desenele vesele care ii vor incanta pe micuti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

2. Bilete la circ sau la teatru pentru copii

I-ai putea cumpara o jucarie pe care si-o doreste ca sa il rasplatesti pentru buna-purtare dar, la fel de bine, ai putea sa-l iei de mana si sa mergi cu el la teatru pentru copii sau la circ. Copiii adora astfel de spectacole, sunt fascinati de ceea ce se intampla pe scena, iar o ora petrecuta astfel se transforma in amintiri de neuitat.

3. Bilete la gradina zoologica

Cei mai multi dintre copii stiu cum arata animalele doar din carti si din filme. Daca vrei sa-i faci o mare bucurie, du-l la gradina zoologica si lasa-l sa se bucure ca vede in realitate animalele din povestile care l-au fascinat. Spre exemplu, 150 de milioane de oameni viziteaza, anual, o gradina zoologica sau un acvariu in SUA, iar cei mai multi dintre ei merg in grupuri de familie, conform The New York Times.

4. Bilete de intrare pentru diferite activitati

Mergi in tribune, impreuna cu cel mic, la o competitie sportiva unde publicul este linistit sau la patinoar, pe timpul iernii. Patinajul il va ajuta sa prinda incredere in sine, sa se dezvolte fizic, sa devina mai disciplinat si sa-si intareasca sistemul respirator, conform youractivekid.co.uk. Copiilor le place sa petreaca timp cu adultii si sunt fericiti atunci cand si tu te bucuri de lucrurile pe care le faceti impreuna.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

5. Cumpara-i carti

Cumpara-i carti potrivite pentru varsta sa. Citeste-i de cate ori ai ocazia si bucura-te, odata cu el, de lucrurile pe care le aflati impreuna. In acest fel ii vei cladi fascinatia pentru carti si povesti si, in curand, te va ruga sa-l inveti sa le citeasca singur.

Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri