Relatiile in anii de maturitate pot aduce provocari fizice sau mentale, insa ceea ce pierzi in iluzie castigi in bogatia autenticitatii,

Intr-un articol publicat pe www.huffingtonpost.com, Laura Day, autor New York Times al cartilor “Practical intuition” (Intuitie practica) si “How to rule the world from your couch” (Cum sa conduci lumea de pe canapeaua ta), ne prezinta care sunt noile reguli pentru a construi o relatie in cea de-a doua parte a vietii si a fi fericita. „Relatiile in anii de maturitate pot aduce provocari fizice sau mentale, insa ceea ce pierzi in iluzie castigi in bogatia autenticitatii, spune autoarea.

Laura Day: Noile reguli pentru dragoste la peste 50 de ani

via https://www.huffingtonpost.com

1. Nu deveni prea atasata fata de propria drama/ poveste. Fa-ti o foaie de calcul a vietii pur si simplu pentru a te putea ocupa de probleme caci in mod inevitabil acestea exista. Nu le permite sa fie o scuza pentru a nu-ti asuma angajamentul total fata de ceea ce creezi acum cu partenerul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto: Carlos Horta / Shutterstock.com

2. Distreaza-te. Din fericire pana acum, ai invatat cum sa te simti minunat de una singura. Iar daca nu, trebuie sa inveti altfel risti sa pierzi placerea de a avea alaturi cel mai bun partener al tau – tu. Descopera si bucura-te cand iti faci prioritati si pretuieste scopul unei interactiuni.

3. Evalueaza-ti dorinta de dragoste. Contrar stiintei romantice, dragostea are nevoie de ratiune, in special inainte de a intra intr-o relatie. Care sunt nevoile si dorintele tale in dragoste? Ce ar putea sa fie doar un bandaj pe rana si ce ar putea fi ceea ce ai cu adevarat nevoie pentru a evolua? Scrie-ti concluziile pe o foaie caci s-ar putea ca memoria sa nu te ajute mult cand esti tentata sa accepti o situatie bandaj.

4. Uita-te in ambele directii inainte de a traversa! Vietile mari – si toate persoanele peste 50 de ani au o viata mare – au nevoie de mari eforturi pentru a fuziona. Inainte de a intra in joc asigura-te ca vrei sa te joci si acorda-i celelalte persoane timp pentru a se obisnui cu aceasta calatorie.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

5. Asigura-te ca stii ceea ce vrei si asuma-ti responsabilitatea de a nu te angaja intr-o dinamica care nu te conduce catre ceea ce ai nevoie.

6. Nu arunca totul peste bord. Uneori oamenii nu vin in viata ta pentru a fi cei potriviti, ci pentru a te ghida in directia potrivita. Accepta darul si seteaza limite, chiar daca sunt grele, pentru ca relatia sa nu devina ceva ce nu ar trebui sa fie.

Foto homepage: bikeriderlondon / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri