Nu exista suficiente cuvinte sau pagini pentru toate lucrurile pe care as vrea sa ti le spun asa ca acesta este doar inceputul...

Ne-a impresionat aceasta frumoasa scrisoare pe care Katie Yackley Moore, mama a 4 copii, o adreseaza soacrei sale, venind sa demonteze mitul permanentului conflict intre soacre si nurori. Ne-au placut cuvintele pline de dragoste si recunostinta pe care aceasta nora le adreseaza soacrei sale si ne-am gandit sa le impartasim cu voi. Katie Moore este scriitoare freelancer, dar si instructor de yoga si blogger www.thenakedmomma.com.

Katie Moore: Scrisoare de dragoste catre soacra mea

via https://mamalode.com

"Draga Yia- Yia…

Simt ca sunt prea multe lucruri pe care nu ti le-am spus. Cred ca asta este problema cu super femeile. Pur si simplu presupunem ca stiu ce extraordinare sunt puterile lor incat uitam sa le numim cu voce tare. Uitam ca toti avem nevoie sa ne turnam apa din nou in ceasca (da, sunt chiar cuvintele pe care mi le-ai spus). Cred ca nu mi-am exprimat recunostinta cu voce tare pentru felul puternic in care stii sa iubesti. Nu exista suficiente cuvinte sau pagini pentru toate lucrurile pe care as vrea sa ti le spun asa ca acesta este doar inceputul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Imi iubesti copiii.


Foto: Tania Kolinko / Shutterstock.com

Le spui “da”” si iti dedici zile intregi cuvantului da. Ei stiu ca Yia-Yia este sinonim cu rasul, cu joaca, cu datul in leagan si cu tot ce este important in copilarie. Si in maturitate. Ori de cate ori sunt in dubiu in privinta deciziei potrivite pe care ar trebui sa o iau pentru a gestiona o situatie legata de copiii mei, ma intreb: “Ce ar face Yia-Yia?” Si raspunsul gaseste intotdeauna o modalitate de a ma aduce pe drumul drept. Drumul mai fericit, drumul lui da.

Ma iubesti.

Ma iubesti ca si cum as fi unul dintre copiii tai, ceea ce ma face sa ma simt ca si cum as fi una una dintre cele mai norocoase fete din lume. Ai fost terapeut, prietena si mama. Nu doar ca ai grija de copiii mei, insa mi-ai bagat bani in buzunar cand am iesit pe usa pentru a ne distra in “weekendurile fetelor”. Oferi cele mai bune cadouri: de la pantofi pana la haine si fericire. Stiu ca dragostea nu are nimic de-a face cu materialul, insa ma uimeste grija ta de dincolo de absolut fiecare lucru. Stiu ca nu ti-am multumit suficient fiindca nu ma pricep la felicitari cu “multumesc”, insa stiu ca generozitatea ta se afla in toate astea.

Eu insami am defecte legate cu fir rosu de intentii promitatoare, insa niciodata nu mi-ai atras atentia asupra lor. Niciodata nu ma faci sa ma simt ca si cum nu sunt suficienta, ci mai degraba ca si cum sunt o lumina. Ma faci sa ma simt ca si cum nu sunt singura. Ai un fel prea putin apreciat de a-i face pe toti sa se simta ca si cum au daruri care trebuie sa fie lustruite pentru ca toata lumea sa le vada. Vezi toate punctele forte ale copiilor mei, toate darurile lor. Nu spun ca nu au defectele lor, bineinteles ca le au, insa lumea este mai plina de speranta cand alegi sa vezi doar binele. Acest lucru in sine este un dar al tau. Nu este putin lucru sa fii capabil sa vezi lumina tuturor.

Foto homepage: Pressmaster / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri