Nu s-a auzit niciun adio, nu s-a gasit niciun suflet printre suflete, nu m-a lovit nenorocirea, nu am cules aripi de suflet de prin asternut. Cuvintele mele nu au parfum de eternitate, nu stiu sa gadile bunul simt, nici sa trezeasca senzatii de netrait.Nu stiu sa adun infinituri si sa le impart la doi ca sa marturisesc o iubire in cateva secunde. Stiu ca vorbesc prea mult caci tu ma rogi mereu sa tac. Acum vreau in sfarsit sa te ascult. O sa tac astazi caci acum stiu cat iti doresti sa ma auzi. Acum nu vreau sa imi gasesc cuvintele.

Stiu ca ai asteptat aceasta zi ca sa-ti spun “te iubesc”, dar si eu am asteptat-o ca sa nu o fac. Nu stiu sa o spun cum este scris in stele, cum se vede in arbori, cum se aude in frunze. Nu stiu sa o deslusesc cum e infierata in carti, nu stiu sa o marturisesc la fel de frumos si dulce cum au zaharisit-o altii. Nu a plouat in picaturi cand ne-am iubit, nu a curs soarele cand ne-am oprit. Nu m-am trasformat in inger, nu te-ai blocat in alte spatii. Nu s-a auzit niciun adio, nu s-a gasit niciun suflet printre suflete, nu m-a lovit nenorocirea, nu am cules aripi de suflet prin asternuturi ciufulite.

Cuvintele mele nu au parfum de eternitate, nu stiu sa gadile bunul simt, nici sa trezeasca senzatii de netrait. Nu stiu sa adun infinituri si sa le impart la doi ca sa marturisesc o iubire in cateva secunde. Stiu ca vorbesc prea mult, caci tu ma rogi mereu sa tac. Acum vreau in sfarsit sa ascult de tine. O sa tac, caci astazi am certitudinea ca iti doresti enorm sa ma auzi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Acum nu vreau sa imi gasesc cuvintele. Nu ma strangi suficient de mana, nu pot sa adorm cand nu gasesc bratele tale printre ale mele. Nu ma lasi mereu sa ma satur de sufletul tau. Nu ma atingi intotdeauna cand isi doreste pielea mea. Nu ma iubesti ca in filme, ci o faci ca in realitate. Nu esti langa mine de fiecare data cand imi doresc sau esti atunci cand nu-mi doresc. Nu vorbim mereu despre dragostea noastra... doar atunci cand o vreau eu... atunci cand ai tu chef... cam rar cand ea o cere.

Nu am putut sa dorm azi noapte pentru ca ai fost plecat si nu m-am putut trezi de dimineata pentru ca te-am intalnit in vis. Am racit caci nu m-ai invelit, am ochii galesi si tristi caci nu i-ai privit, am viata multa, dar ai uitat sa o invii. Ma ierti mai mult decat merit, mai repede decat ma astept si merit mai mult decat sa ma ierti.

Ma superi si uiti ca trebuie sa ma iei neaparat in brate dupa aceea si sa ma impaci. Ma saruti si crezi ca stii sa-ti exprimi iubirea. Nu vreau un sarut in fuga, vreau doua cu patima, in tihna. Nu vreau doar flori si nu doar in aceasta zi. Vreau sa-ti pui inima in ele in fiecare zi. Stiu sa amenint si stiu si sa plec daca nu o mai ma faci sa ma simt iubita. Crezi ca gesturile de iubire sunt mai presus de cuvinte, dar eu cred mai mult in sinceritatea cuvintelor decat in minciuna gesturilor. Nu vreau sa fii multumit de mine, vreau sa fii multumit cu mine. Nu vreau iubirea ta pasiva, vreau iubirea care ma face sa vad focuri in locuri acoperite de cenusa. Nu vreau sa fiu copilaroasa, vreau gesturi de femeie fatala. Femeia ta fatala...

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri