Mit- Despartirea inseamna sa-l uiti imediat pe cel care l-ai iubit. Realitate- Poti sa intalnesti o persoana pe care sa o iubesti enorm si cu care sa fii compatibil, te poti casatori cu ea, puteti avea copii impreuna si totusi, undeva in coltul inimii tale sa pastrezi un loc si o amintire persoanei pe care ai iubit-o odata.
Realitate- Poti sa intalnesti o persoana pe care sa o iubesti enorm si cu care sa fii compatibil, te poti casatori cu ea, puteti avea copii impreuna si totusi, undeva in coltul inimii tale sa pastrezi un loc si o amintire persoanei pe care ai iubit-o odata.

Mit- Treci mai usor peste despartire daca te arunci imediat in bratele primului venit.
Realitate- Nu faci decat sa agravezi confuzia care exista in sufletul tau. O sa faci comparatii intre actualul si fostul, o sa-i gasesti defecte pe care nu le are, o sa vezi in el copia fidela a celuilalt, etc.

Mit- Daca afli ca persoana de care tocmai te-ai despartit si-a gasit pe altcineva, nu o sa iti pese si nu o sa te doara.
Realitate- O sa te doara mai ales daca inca mai tii la persoana respectiva... Daca nu, o sa te doara... mai ales orgoliul. O sa te doara planurile si visurile pe care nu le-ai implinit alaturi de acea persoana, o sa te doara faptul ca el a reusit sa-si gaseasca fericirea alaturi de o alta persoana. O sa te doara... pentru ca acesta a fost capacul oficial care a inchis despartirea in trecut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Mit- Daca s-a purtat urat cu tine, inseamna ca la fel o sa se poarte si cu viitoarea.
Realitate-Oamenii se schimba, iar despartirile fac parte din cele mai educative lectii pe care le capatam de la viata. Poate ca in relatiile viitoare o sa evite sa mai faca aceleasi greseli pe care le-a savarsit in relatia voastra, poate ca este constient ca a gresit si vrea sa se schimbe. Si poate o sa faca asta in noua sa relatie.

Mit- Durerea pe care o simti dupa despartire trece imediat.
Realitate- Nu neaparat si nu intotdeauna. Depinde de intensitatea sentimentelor pe care le-ai nutrit fata de acea persoana. Daca ai iubit cu adevarat, nu te astepta sa treaca peste noapte caci nu o sa se intample asta. Cu timpul insa, da. Cu timpul, toate trec...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri