2 Octombrie 2015 publicat în Familie 47 share-uri

Care este lectia, karma unei femei care sta la "mila" unui barbat ocupat cu multe? De ce ajunge o femeie in aceasta situatie?

de Alina Albert, expert Garbo

Revista Normal despre paranormal

____________________________

De ce aleg femeile relatii cu barbati insurati? De ce le mint barbatii ca divorteaza? Nu doresc sa judec pe nimeni si nici sä tin prelegeri de morala. Pe vremuri, am rupt o prietenie din aceasta cauza. Mi-am judecat prietena pentru ca alesese un barbat insurat cu buna stiinta. Am considerat ca nu avem valori comune si am rupt prietenia. 

Nu am facut bine. Nu-mi dadea nimeni dreptul sa-i judec alegerile. Nu e nimeni sfant pe pamantul acesta...si nici demon. Dar nu pot sa nu observ ca cele care sufera cel mai tare, cele care se zbat in promiscuitatea morala si emotionala sunt ele, femeile. Ei trec lejer, de la o femeie la alta - fara zbucium interior, fara procese de constiinta pentru minciunile insiruite.

Care este lectia, karma unei femei care sta la "mila" unui barbat ocupat cu multe? De ce ajunge o femeie in aceasta situatie? Una dintre cauzele probabile este neincrederea in propria feminitate si nevoia inconstienta de a se pune "in concurenta" cu altele pentru a-si valida feminitatea. Atunci cand barbatul le alege pe ele, in detrimentul celorlalte, ele se simt "mai" femei decat adversarele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Atat amanta, cat si "inselata" au o problema ascunsa cu celelalte urmase ale Evei. Posibil, din cauza unei relatii materne dizarmonice sau din alte cauze. Nu sunt constiente de acest conflict distructiv, atragand in viata situatii, barbati care sa le puna in concurenta cu altele, dandu-le astfel ocazia sa castige un asa-zis concurs pentru propria feminitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri