29 Septembrie 2015 publicat în Familie 177 share-uri

Draga mea, viata fiecarui om este o poveste scrisa de degetele lui Dumnezeu. Fii indrazneata, fii curajoasa si crede in puterea visurilor tale – visurile care stralucesc ca stelele in ochii tai frumosi iti vor lumina intotdeauna calea.

Exista un scop in orice si in oricine vine in viata ta. Orice experiente iti apar in cale, straduieste-te sa gasesti sensul din spatele lor. Gaseste spatiul in mintea si inima ta pentru a invata o noua lectie din fiecare destinatie. Cand te vei afla pe punctul de a da gres in ceea ce ai inceput sa faci, nu ezita sa ceri ajutor de la cei din jurul tau. Cineva care realizeaza ca este ignorant nu mai este ignorant!

Copilul meu scump, am citit undeva ca viata fiecarui om este o poveste scrisa de degetele lui Dumnezeu. Vor fi momente in viata ta cand vei crede ca acest lucru nu este tocmai adevarat; vei simti ca viata ta este prea grea pentru a fi un basm. In acel moment, vreau sa-ti amintesti ca basmele contin minuni si frumusete, insa si cateva lucruri rele. In fiecare poveste se afla cate un jinn, o vrajitoare, o regina sau un rege nemilos, un monstru, un capcaun, ceva ce cauzeaza neplaceri si suparare. Cheia este sa cuceresti acest rau incetul cu incetul. Insa inainte de a cuceri aceste forte externe, cucereste monstrii care se ascund in propria inima. Tine in frau demonii din interior.

Fii indrazneata, fii curajoasa si crede in puterea visurilor tale – visurile care stralucesc ca stelele in ochii tai frumosi iti vor lumina calea.

Este adevarat ca eu, cu fiecare zi care trece, voi imbatrani din ce in ce si puterile imi vor deveni din ce in ce mai slabe. Poate ca va veni chiar si o zi cand nu o sa mai am nici tinere de minte. Dar chiar si atunci, tu, cu zambetul tau luminos, o sa-mi luminezi inima.

Te iubesc, fiica mea draga!

Sursa: https://blogs.tribune.com.pk

Foto homepage: Patrick Foto / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri