Tocmai ai aflat ca veti avea un baietel? Iata 9 lucruri la care sa te astepti:

Tocmai ai aflat ca veti avea un baietel? Probabil te feliciti ca nu vei intra in tornada roz a sclipiciurilor, poneilor, printeselor Disney, papusilor Barbie, a lacrimilor si dramatizarilor si argumentarilor nesfarsite, a asortarilor obligatorii si a parului pus pe moate.

Din fericire, a creste un baietel este foarte asemanator cu a creste o fetita. Difera doar culoarea tornadei (albastra, desigur!) si ceea ce aspira in ea, in rest, este la fel de intensa si pe alocuri ravasitoare. Iata la ce sa te astepti:

1. Masini, trenulete, avioane, camioane… peste tot!

Echivalentul poneilor roz cu sclipici in par.

Baieteii adora tot ce zboara, pluteste, transporta, excaveaza, sapa sau amesteca. Prin urmare pregateste-te de curse de masini cu cascadorii in living, barcute aliniate pe marginea cazii, ori naufragiate prin cotloane ascunse ale baii, sine nesfarsite cu trenulete (unele deraiate) in domitor iar sub patul lui sunt sanse mari sa gasesti cartierul general al masinilor-care-au-supravietuit-si-care-au-de-gand-sa-nu-mai-iasa-de-acolo.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

2. Baietii sunt intr-o miscare perpetua

De dimineata de cand se trezesc, pana seara, cand cad rapusi de oboseala, baietii se misca non-stop. Nu te lasa inselata ca sta linistit prea mult timp cu jucariile la nisip. Nu trec mai mult de 2 minute si este catarat pe cel mai inalt tobogan, strigandu-te plin de incantare. Tot ce poti sa faci este sa lasi cartea aia buna acasa si sa-ti pui adidasii. Vei avea de alergat!

3. Harjoana este nelipsita

Nu este o surpriza asta. Potrivit studiilor, baietii sunt mai agresivi decat fetele, inca dinainte de a implini 2 ani. Specialistii cred ca testosteronul prenatal joaca un rol important in asta, si ca de fapt baietii sunt predispusi in mod subconstient sa se harjoneasca, pregatindu-se pentru ceva ce este mult mai probabil sa faca la varsta adulta: sa intre in confruntari fizice. Nici fetitele nu sunt ingerasi nevinovati. S-a demonstrat faptul ca ele lovesc, zgarie si musca de trei ori mai mult decat baieteii, pana intra in clasele primare, cand, din fericire (si preferabil), ambele sexe sunt educate sa-si rezolve conflictele in mod verbal decat cu pumnii. (=))))

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

4. …ceea ce va duce la macar o vizita la urgente

Unde exista baieti care se zbenguie, se catara ori fac salturi ametitoare in/din pat, intotdeauna exista si riscul de accidentari. Desigur ca ai luat masurile potrivite de siguranta si ai pus colturi siliconate la mobila, dispozitive la sertare si usi, dar nu te invinovati prea tare daca se intampla ca pustiul sa aiba nevoie de cateva copci sau un aparat gipsat. Este un rit de initiere pentru orice mama de baiat.

Foto int: dezordine, camera copii; Credite foto: Photographee.eu / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri