4 August 2015 publicat în Familie 164 share-uri

Mama vitrega a Cenusaresei nu este reala. Citeste o scrisoare autentica si calda, citita si sharuita de mii de oameni! O mama divortata ii scrie mamei vitrege a fiicei sale pentru a-i spune ce gandeste despre ea...

Aceasta scrisoare in care o mama divortata ii scrie noii mame vitrege a fiicei sale spunandu-i ceea ce gandeste si simte in privinta ei a devenit cunoscuta in lumea intreaga. Este scrisoarea pe care Candice Curry, mama unei fetite, o adreseaza lui Ashkey Parish, noua sotie a fostului sau sot.

Initial, intreaga poveste a fost facuta publica de Candice pe blogul sau womenwithworth.wordpress.com insa scrisoarea s-a viralizat rapid si a fost citita si sharuita de mii de oameni pe internet.

Scrisoare deschisa catre noua sotie a fostului meu sot

by Candice Curry

Catre mama vitrega a fiicei mele,


Foto: Alliance, Shutterstock

Nu te-am vrut niciodata aici. Nu ai fost niciodata parte din planurile mele de viata. Pe masura ce am crescut si am visat la familia mea, tu nu faceai niciodata parte din ea. Nu mi-am dorit niciodata ajutor de la alta femeie ca sa imi cresc copilul. Visul meu era ca familia mea sa ma includa pe mine, sotul meu si copilul nostru, nu si pe tine. Ma indoiesc ca m-ai vrut vreodata in viata ta. Ma indoiesc ca ai planuit sa fii mama unui copil caruia nu i-ai dat nastere. Pot sa pun pariu ca visul tau al unei familii te includea pe tine, sotul tau si copiii vostri impreuna, nu pe mine si fiica mea. Aproape ca pot sa bag mana in foc ca atunci cand iti imaginai ca devii mama te gandeai la ziua in care dadeai nastere unui copil, si u la ziua in care te-ai casatorit cu sotul tau. Sunt sigura ca nu ai planuit niciodata ca eu sa fiu aici.

Insa Dumnezeu are planuri care le depasesc cu mult pe ale noastre si cand mica mea familie s-a dezintegrat formand doua familii stiam ca tu o sa vii.

In mintea mea erai o bestie ingrozitoare si fiica mea nu te voia ca mama a ei sub nicio forma, niciodata! Speram ca vei fi semiatractiva si m-am rugat ca fiica mea sa nu te admire. Tatal ei ar stiut ca s-a multumit cu ceva secundar ca valoare. Raul s-a involburat in mine caci nu am vrut niciodata sa infrunt faptul ca alta femeie va fi mama copilului meu in absenta mea.

Apoi ai venit tu.

Cand te-am intalnit pentru prima oara, marturisesc ca nu erai cum mi te imaginam si un junghi de gelozie mi-a traversat tot corpul. Se presupunea ca esti ingrozitoare, iti mai aduci aminte? Insa nu erai, erai uimitor de frumoasa. Se presupunea ca esti o hoasca batrana, iti mai aduci aminte? Insa nu erai. Erai o femeie tanara, dulce.

Planurile mele erau dejucate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri