15 mici secrete si sfaturi esentiale pe care un tata ar vrea ca fiica sa sa le stie:

Publicatia www.awesomequotes4u.com ne prezinta 15 lucruri pe care un tata ar trebui sa i le spuna fiicei sale:

15 lucruri pe care un tata ar trebui sa i le spuna fiicei sale

via www.awesomequotes4u.com

1. Observa modul in care un barbat isi iubeste mama. Acesta este modul in care te va iubi si pe tine.

2. Poti sa faci orice face un barbat, inclusiv chimie organica, sa desfunzi chiuvetele sau sa asamblezi mobila.

3. Femeile mai in varsta ca tine poarta machiaj ca sa poata arata ca tine. Mai putin este mai mult.

4. Oamenii te vor judeca dupa felul in care arati. Nu este corect, insa este modul in care lumea functioneaza. Tine cont de acest lucru cand iti alegi outfitul dimineata.

5. Nu lasa pe nimeni sa gandeasca in locul tau. Sunt prea multi oameni care au investit prea mult pentru ca tu sa crezi in ceea ce cred ei.

6. Arta si disciplinele umaniste ii permit mintii tale sa evolueze. Pe de alta parte, stiinta si afacerile te hranesc. Ai nevoie de amandoua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

7. Nimic nu este mai atragator decat inteligenta.

8. Invata sa folosesti un schimbator de viteze.

9. Simte-te confortabil cu uneltele puterii.

10. Nu trebuie sa iti placa neaparat, insa ar fi bine sa ai cunostinte practice despre regulile fotbalului si ale jocului de baseball.

11. Cunoaste diferenta dintre Star Wars si Star Trek si cine joaca rolurile cheie in ambele.

12. Nu trebuie “SA FACI” nimic pentru ca cineva sa te iubeasca. Persoana potrivita va traversa un desert doar pentru sansa de a sta langa tine la pranz.

13. Presiunea de a apartine si a te integra unui anumit grup are de-a face de fapt cu nesiguranta. Ai incredere in cine esti si nu va trebui niciodata sa “te potrivesti” unui grup. Oamenii vor veni la tine.

14. Daca un barbat te iubeste cu adevarat, te va lasa pe tine sa stabilesti limitele. Nu lasa pe nimeni sa ia de la tine ceva pe care nu il mai poate da inapoi. Tu dai tonul pentru relatiile sexuale.

Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

15. Esti perfecta de cum te dai jos din pat. Sa fim clari: tot ceea ce faci “ca sa iesi pe usa” este inspre beneficiul tuturor celorlalti.

Sursa: www.awesomequotes4u.com

Foto homepage: tata, fiica via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri