3 Iunie 2015 publicat în Familie 2 share-uri

Centrul de fertilitate FIV Polisano se numara printre cele 10 clinici din tara selectate de Ministerul Sanatatii in Programul national gratuit de fertilizare in vitro.

Comunicat de presa

Centrul de fertilitate FIV Polisano se numara printre cele 10 clinici din tara selectate de Ministerul Sanatatii in Programul national gratuit de fertilizare in vitro.

Statisticile la nivelul Romaniei sunt ingrijoratoare. Unul din sase cupluri se confrunta cu problema infertilitatii, o situatie delicata si cu un puternic impact emotional asupra partenerilor. Din aceste considerente, anul acesta programul va avea alocat un buget de 1.857.000 lei la nivel national, ceea ce inseamna ca aproximativ 300 de cupluri vor putea beneficia de proceduri de fertilizare in vitro subventionate de stat. Ministerul va deconta o singura procedura FIV, in valoare de aproximativ 6 mii de lei, iar pentru a beneficia de aceasta finantare, cuplurile trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa aiba asigurare medicala, femeile sa nu depaseasca varsta de 40 de ani, sa aiba indexul de masa corporal cuprins intre 20 si 25, iar rezerva ovariana sa fie in limite normale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Principiile de bază ale mașinii CNC Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Centrul FIV Polisano este una dintre cele mai mari clinici de fertilizare din Romania, avand o rata de succes de 56%, aproape dublu fata de media europeana (32%). In cadrul centrului s-au efectuat peste 300 de proceduri de fertilizare in 2014.

Selectia clinicii FIV Polisano s-a realizat in baza criteriilor de eligibilitate stabilite prin Ordinul 386/ 2015 privind aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor nationale de sanatate publica pentru anii 2015 si 2016.

Centrul de fertilitate FIV Polisano ofera serviciile medicale de reproducere umana asistata de tipul inseminarii intrauterine, fertilizare in vitro simpla sau cu ICSI (Injectare Intracitoplasmica de Spermatozoizi), analize hormonale si uzuale complete, histerosalpingografie, laparoscopie diagnostica si terapeutica, histeroscopie, interventii chirurgicale, spermograma, spermocultura, punctie testiculara. Mai mult, clinica opereaza cu metode de tratament moderne de reproducere asistata, precum cultura de blastocist, care aduc o rata de succes mult mai mare.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri