29 Mai 2015 publicat în Familie 1 share-uri

Luna iunie inseamna pentru cei mai multi dintre noi prima luna de vara, sfarsitul anului scolar, inceputul vacantei mari, prilej de bucurii pentru copii. Unde plecam in vacanta de vara, alaturi de copiii nostri? Ce vor face copiii in vacanta mare? Ce vor citi? Cu ce se vor juca? Unde vor descoperi copiii nostri lucruri noi, utile, practice si foarte interesante?

Comunicat de presa

Posibile raspunsuri la intrebarile de mai sus le ofera o serie de expozanti la Targul pregatirilor de vacanta pentru familii cu copii mici si foarte mici.

Targul pregatirilor de vacanta este destinat familiilor cu copii mici si foarte mici si va avea loc in perioada 1 - 14 iunie 2015 in Bucuresti, in magazinul Unirea Shopping Center, aripa Calarasi, la etajul II, intr-un spatiu expozitional inedit, de 800 m2, cu acces direct din parcare sau din corpul central al magazinului.

Este accesibil peste 11 ore pe zi, de la 10 pana la 21.30, exceptand ultima zi, cand se va inchide la ora 18. Asadar, vor fi 8978 de ore dedicate pregatirilor de vacanta ale familiilor cu copii mici si foarte mici.

Vizitatorii vor putea alege oferte de turism destinate familiilor cu copii mici si foarte mici, vor putea cumpara jucarii realizate manual, carti sau vor putea participa la activitati recreative, distractiv-educative.

Printre activitatile la care puteti participa in perioada targului se numara:

- "Sfaturi de calatorie – Iubito, am pierdut copilul!", in data de 4 iunie 2015, ora 16.00. Miniconferinta sustinuta de Centrul European al Consumatorilor Romania,

- "Scoala naturii in Gradina Botanica D. Brandza a Universitatii Bucuresti" - 6 iunie, 17.00. Mini-conferinta sustinuta de doamna conf. univ. dr. Paulina Anastasiu, Director la Gradina Botanica "D. Brandza" a Universitatii Bucuresti,

- "Sa invatam sa intelegem eticheta!" - 10 iunie 2015, ora 12.00. Mini-conferinta sustinuta de dl. conf. univ. dr. Costel Stanciu, Presedinte APC Romania (Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania),

- "Gradina traditionala romaneasca, spatiu neconventional pentru educatie" - 13 iunie, ora 17.00 Mini-conferinta sustinuta de doamna conf. univ. dr. Paulina Anastasiu, Director la Gradina Botanica "D. Brandza" a Universitatii Bucuresti,

- mini-conferinte despre echitatie, parenting, probleme actuale in turism,
- demonstratii diverse, pe scena, sustinute de Viva Sport Club, in fiecare sambata, cate 2 ore,
- gratuit se va putea juca tenis de masa pentru adulti si copii,
- copiii pot avea parte gratuit de plimbari cu biciclete.
Maestrul Marin Predusel, artizan renumit, realizator de instrumente de suflat, va fi prezent cu demonstratii live, iar doamne speciale, mame creatoare de frumos, vor prezenta obiecte handmade.
Toate standurile vor fi decorate cu flori naturale oferite de Gradina Botanica "D. Brandza" a Universitatii Bucuresti.

Acest eveniment etaleaza cat mai aproape de realitate raportul dintre cererea si oferta de produse si servicii adresate familiilor cu copii mici si foarte mici.

Pe durata targului, organizatorul isi propune realizarea a cel putin uneia dintre urmatoarele activitati conexe:
- locuri de joaca destinate copiiilor vizitatorilor, cu acces liber;
- activitati antrenante pentru copiii vizitatorilor targului, cu participare benevola:
- cine stie sa recite poezii, fara a se incurca la versuri?
- cine stie sa cante si sa danseze, in acelasi timp?
- cine stie sa deseneze o scena din povestea preferata?
- cine stie sa povesteasca despre cum e cea mai frumoasa vacanta?
- mici demonstratii de activitati recreative pentru copii (sportive sau de arta), efectuate de catre expozanti, daca acestia din urma vor dori acest lucru.

Pentru detalii, sunt disponibile urmatoarele variante de comunicare:
- telefonic: 0727933607 (Marilena), 0726124897 (George)
- prin e-mail: GMBANULESCU@GMAIL.COM
- online, pe facebook: Targul pregatirilor de vacanta 1-14 iunie 2015

Proiect sustinut de: Viva Sport Club, Gradina Botanica "D. Brandza" a Universitatii Bucuresti, Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, Centrul European al Consumatorilor Romania, Paradisul Vesel, Sport Mood, Bicicleta Pegas, Domeniul Greaca, UCECOM, Work At Home Moms, TeamWork.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri