27 Mai 2015 publicat în Familie 9 share-uri

Ne-am obisnuit sa credem ca infidelitatea este un specific al barbatilor, ca 'toti fac asta'. Multe dintre noi si-au pierdut speranta in barbati. Dar e chiar asa? Oare nu este acesta un mit?


14.
Atunci cand ne-am casatorit ne-am jurat ca vom pune, fiecare, pe celalalt pe primul loc, mereu. Nu doar atunci cand este convenabil sa facem acest lucru.

15. Nu insel fiindca pun mare pret pe relatia noastra. De asemenea, am fost invatat sa respect femeile.

16. Inca imi iubesc sotia, dupa 27 de ani de casatorie. Mi-am vazut prieteni pierzandu-si familiile din cauza inselatului.

Foto: Shutterstock.com; barbat, barbat matur

17. Nu insel fiindca am ceva frumos si nu vreau sa pierd.

18. Sotia mea nu imi ofera niciun motiv. Nu am niciun interes sa o insel. Oricare ar fi problema, sunt constient ca inselatul nu va face decat sa inrautateasca totul, caci am crescut intr-o casa plina de infidelitate.

19. Tatal meu o insela pe mama si nu vreau s afiu asemeni lui. Am copiii mei acum. Stiu ce mult afecteaza asa ceva stima de sine a unui copil. Este un act extrem de egoism si lipsa de interes fata de nevoia de incredere si securitate a unui copil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

20. Am invatat ca a nu insela este un lucru onorabil, dar mai mult decat atat am invatat ca mai inseamna si alte lucruri: imi e teama sa fiu un ticalos, imi e frica sa pierd iubirea, imi e frica de rusine de vina. Obisnuiam sa cred ca fidelitatea mea este o chesti foarte cool, dar uneori acum ma gandesc ca neputinta mea de a insela este un semn de slabiciune. Vreau sa fiu credincios din iubire si nu fiindca nu am curajul sa ating fructul interzis. Lucrez la asta.

21. Nu insel fiindca acesta este lucrul corect pe care trebuie sa il fac. Stiu ce inseamna a fi inselat iar atunci cand iubesti cu adevarat, durerea cuiva este durerea ta. Si nu vrei sa ii cauzezi acelei persoane nicio durere.

22. Nu insel fiindca si in cele mai rele zile ale noastre, atunci cand conexiunea dintre noi este slabita, cand amandoi ne simtim obositi si cand tot ceea ce spunem este abraziv si rautacios si chiar daca ar fi lucruri pe care as vrea sa le schimb... stiu ca inselatul ar schimba totul, iar eu nu asta imi doresc.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi

23. Nimic nu este mai important pentru mine decat sa imi impart viata cu femeia care este absolut perfecta pentru mine. Relatia noastra este perfecta ca rezultat al imperfectiunilor noastre si iubesc siguranta emotionala care deriva din faptul ca sotia mea imi este profund devotata mie si mariajului nostru.

24. De ce nu insel? E destul simplu, imi iubesc sotia in mod autentic si am dezvoltat un parteneriat care ma implineste in fiecare mod imaginabil.

25. Contrar credintei populre, cred ca majoritatea barbatilor isi doresc sa aiba o relatie plina de iubire, de grija, care sa ii implineasca. Pur si simplu insa, prea multi barbati insa, nu au vointa de a invata cum sa obtina aceste lucruri.

Iti recomandam si: 11 trasaturi ale barbatilor MATURI pe care ii vrem!

Incredibilul MAGNETISM al barbatilor care au coeficientul DARK

Misogin umilit in public!

Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri