27 Mai 2015 publicat în Familie 9 share-uri

Ne-am obisnuit sa credem ca infidelitatea este un specific al barbatilor, ca 'toti fac asta'. Multe dintre noi si-au pierdut speranta in barbati. Dar e chiar asa? Oare nu este acesta un mit?

Noi credem ca da. Noi credem ca sunt barbati capabili de cele mai sincere sentimente, care isi respecta cuvantul dat si pentru care fidelitatea fata de partenera, reprezinta un lucru sacru. Am mai scris pe aceasta tema, dar este important sa o reluam. Si mai ales, aceste perspective foarte mature ne ajuta sa ne cream acel “portret robot” al barbatului pe care il dorim alaturi. Da, acest barbat stie sa iubeasca, sa respecte, sa fie prieten si iubit, si sa isi tina cuvantul dat. Este un barbat matur emotional si foarte inteligent.

1. Ca sa fiu sincer, un barbat adevarat nu ar rani niciodata o femeie, si mai ales pe femeia pe care o inteleg ca fiind o extensie a lor. Barbatii adevarati se iubesc si au grija de ei insisi, asa cum au grija de cei care le sunt apropiati!, scrie Paul Hudson de la Elite Daily si ne place al naibii de mult argumentul sau, pentru ca este ADEVARAT.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

2. Astfel de barbati ii trateaza pe oameni cu respect… si mai ales pe femeia cu care au o relatie. A insela inseamna a minti: sfarama increderea si arata ca iti pasa foarte putin de partenera ta ca iubita, prietena si fiinta umana. Si sa stiti, un barbat adevarat nu se intalneste cu o femeie pe care nu o iubeste sau pe care nu ar putea-o iubi intr-o zi, mai scrie Paul Hudson.

3. Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Barbatii inteligenti isi aleg femei inteligente, iar daca printr-un complex de imprejurari fac o alegere gresita, stiu sa puna punct si apoi sa mearga mai departe, scrie si bloggerul roman Vulpescu. Acesta mai arata ca intr-o relatie, e nevoie de multa inteligenta emotionala din partea barbatului: „Din punct de vedere emotional, mi-e greu sa spun ca stiu cati barbati inteligenti exista. Nu stiu daca a masurat vreodata cineva asta. De ce? Pentru ca inteligenta emotionala vine cu varsta si, din pacate, in unele cazuri nu vine deloc.”

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi

Revista online pentru barbati The Good Men Project a facut mai demult un sondaj de opinie, pentru a afla care sunt motivele pentru care barbatii nu insala.

Majoritatea au invocat iubirea sincera fata de partenera sau sotie.

Iata raspunsurile a 22 de barbati care nu insala:

4. Imi iubesc cu adevarat sotia. Ma respect pe mine insumi prea mult ca sa incalc juramintele. Inselatul necesita multa munca.

Foto: Shutterstock.com; cuplu, barbat, femeie, cuplu matur

Foto homepage: Shutterstock.com; cuplu

5. Nu insel fiindca nu as vrea niciodata ca vreo femeie sa simta ce simtea mamam mea cand era inselata de tatal meu.


6.
Cei care insala nu sunt indragostiti, nu stiu ce presupune iubirea si in general pentru ei, iubirea nu este prioritara. Eu sunt. Eu stiu. Eu nu am sa insel.

7. Dintr-un motiv foarte simplu de altfel: atunci cand fac o promisiune... O tin. Cuvantul meu inseamna ceva pentru mine. Onoarea este importanta.

Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

8. Fiindca ceea ce am nevoie se afla inauntrul meu (fericirea) iar sotia mea imi lasa spatiul de a fi eu.

9. Infidelitatea este varianta lasului. Si, pana la urma.. ce faci? Iti cauti cheile dupa ce le-ai gasit?


10.
Raspuns evident – nu insel fiindca imi iubesc sotia si familia.

11. Barbatii sunt credinciosi si necredinciosi. Femeile sunt credincioase si necredincioase. Nu cred ca infidelitatea ar fi specifica vreunui gen.

12. De ce sa iti cumperi un burger cand ai o friptura acasa? – Paul Newman

13. Unii dintre noi avem autostima, altii suntem indragostiti de femeile cu care ne-am casatorit si nu vrem sa le ranim, de aceea nu inselam.

Citeste mai departe 25 de motive FOARTE ADEVARATE pentru care barbatii NU insala! >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri