Artiste, fotografe, mame... Femeile din lumea intreaga vor sa schimbe perceptia cu privire la alaptatul in public, cucerind prin viziunile lor, ARTA fotografica!

Bobbi-lee Hille

"Ca mama a trei copii pe care i-am alaptat mult timp nu am nicio problema cu alaptatul in spatiul public. Mi-as alapta copilul in orice moment, oriunde, indiferent cine mai e cu mine atunci cand copilasului meu i se face foame si are nevoie de alinare.

Alaptatul in public trebuie sa fie normalizat si acceptat la scara larga. Este dreptul copilului sa fie hranit atunci cand ii este foame, asa cum este dreptul unui adult sa manance mancare.

Eu imi scot palaria in fata oricarei mame care se simte destul de confortabil sa alapteze in public si face acest lucru cu mandrie. Este un lucru natural, normal pe care trebuie sa il facem si nimeni nu trebuie sa ne forteze sa folosim un acoperamant sau sa ne ascundem intr-o toaleta ca sa ne hranim copiii! Iubesc fotoggrafiile pe care le-am capturat cu mame care isi hranesc bebelusii, cu cea mai buna hrana pe care o ofera natura, laptele de la san." - Bobbi-lee Hille

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!


www.blee-photo.com

Facebook: www.facebook.com/bleephotography

www.blee-photo.com

Facebook: www.facebook.com/bleephotography

www.blee-photo.com

Facebook: www.facebook.com/bleephotography

www.blee-photo.com

Facebook: www.facebook.com/bleephotography

Descopera mai departe fotografii superbe cu mame care isi alapteaza bebelusii de Ivette Ivens >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri