Se spune ca femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex, iar barbatii de un loc. Atractia se creeaza mai intai la nivel mental. Atractia nu este o alegere, este un raspuns la CINE ESTE cineva... Atractia la nivel fizic este abia ultima faza a unui proces care porneste din imaginatie sau nu se intampla deloc. Calea catre emotiile unei femei este prin imaginatie.

Motto: "Intr-o relatie in care sexul functioneaza, acesta conteaza 10%. intr-una in care nu functioneaza, conteaza 90%."

Phillip C. McGraw in "Salvarea relatiilor"

Acest articol porneste de la o discutie extrem de interesanta pe care am avut-o de sarbatori pe messenger cu o amica, C.J, continuandu-se la o cafea foarte fierbinte in oras acum cateva zile... M-am incumetat sa convin cu C.J. asupra unor concluzii (fara caracter general) pe care le supun controversei...

Totul porneste de la controlul emotiilor. Cine are capacitatea sa-si controleze emotiile, va putea sa realizeze asta si in pat. Este ca in persuasiune: cel care are detasarea cea mai mare fata de rezultatul final este cel care poate castiga o perspectiva asupra celui care este mai implicat.

Se spune ca femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex, iar barbatii de un loc. Societatea este construita in jurul conceptului ca femeile au controlul asupra sexului, pentru ca ele detin puterea de a alege cu cine, cand, unde si cat se intampla. Daca stam sa ne gandim la ceea ce aduce aceasta premisa sociala, rareori pusa la indoiala, observam cum exista intregi industrii care se concentreaza asupa ideii ca o femeie trebuie sa beneficieze din partea barbatilor de o serie de atentii (care implica anumite costuri din partea barbatilor – vezi si articolul acesta -Barbatul aduce banii in casa si femeia are grija de ei, iar ele vor oferi sex in schimb (cu conditia sa existe acel motiv si un sentiment de confort).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cand copilul este nepoliticos sau lipsit de respect – sfaturi pentru parinti Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un nou produs pentru controlul greutății

Multi barbati, acceptand aceasta premisa, profita atunci cand femeile sunt la inceputul vietii sexuale (si nu numai) si le preseaza, le manipuleaza, creand traume si experiente negative, care de cele mai multe ori se repercuteaza asupra intregii vieti a femeii, creand frustrari peste care multora dintre ele le vine greu sa treaca.

O problema comuna a barbatilor este aceea ca nu reusesc sa-si controleze nivelul de excitatie si nu sunt suficient de concentrati pe a controla nivelul de excitatie al partenerei. Adevarul este ca fiecare femeie are cate un dram de "nebunie" in ea care, daca este declansata, nu este nevoie de o ora de preludiu pentru a deveni pasionala... Este de asteptat ca o femeie sa reactioneze in momentul in care are un sentiment de rezonanta emotionala puternica, o increderea in acea persoana si o atractie.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri