7 Mai 2015 publicat în Familie 5 share-uri

Daca ai fost inselata, nu te mai framanta, nu te mai invinui, nu te mai chinui… NU A FOST VINA TA!

Aceste cuvinte apartin unui barbat care avea obiceiul de a-si insela iubitele si mai apoi sotia: “Iata de ce trebuie sa spun, fara niciun fel de indoiala ca, daca ai fost inselata, tu nu ai absolut nicio vina. Ca si alte lucruri in viata pe care vrei sa le schimbi, o persoana care inseala va inceta cu adevarat sa o faca, doar daca decide ca vrea sa devina o persoana care nu mai inseala.”

Stiu toate astea fiindca am fost acel barbat. Mi-am inselat sotia. Ceea ce in final a dus la divortul nostru si la o situatie in care fiul nostru se imparte intre doua case. Si chiar daca am incercat sa ne mentinem intr-o stare civilizata, casa noastra nu o sa mai fie niciodata ce a fost.

Foto: Shutterstock.com; barbat, remuscare

Foto homepage; sarut; cuplu

  • MI-AM INSELAT TOATE PRIETENELE SI IUBITELE, INAINTE SI DUPA CASATORIE

Mi-am inselat toate prietenele si iubitele, inainte si dupa casatorie. Ceea ce nu stiam la acel moment, si nici ele nu stiau, era ca gestul meu nu avea legatura cu ele. Cand le inselam pe femeile astea, o singura persoana se afla mereu la locul faptei. Si ati ghicit, eram eu acea persoana. Eram mereu acolo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

AI FOST INSELATA?

Ai fost inselata de prietenul tau, de iubita ta, de sotul tau, de logodnic sau de cineva cu care aveai orice legatura. Aceasta persoana ti-a inselat toata increderea pe care o pusesei in ea si nu credeai ca ti s-ar putea intampla asa ceva, cel putin nu din partea acestei persoane, pentru ca parea sa fie altfel, altfel decat ceilalti.

Si ai stat apoi nopti la rand sa te framanti, sa suferi si sa te intrebi – "Oare cu ce am gresit?", "De ce a facut acest lucru?". Te-ai intrebat "Ce nu a mai mers bine?", "Ce am facut gresit?", "De ce eu?" Si ti-ai jurat sa nu mai dai iubirea si increderea ta unui alt barbat.

Dar daca ai fost inselata, nu a fost vina ta! Si nu spun asta ca sa te fac sa te simti mai bine, dar chiar nu are legatura cu tine sau ceva ce ai fi putut face ca relatia sa nu mearga inspre dezastru. Stiu unele dintre scuzele care ti-au fost spuse. Chestii de genul ca tu l-ai neglijat, ca l-ai infuriat, ca.. pur si simplu s-a intamplat si ca nu a insemnat nimic, sau ca s-a imbatat si ca nu isi dadea seama ce face si scuzele pot curge la nesfarsit.

CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Stiu toate acestea, fiindca am fost acel barbat. Da, am fost acel barbat.

De ce inseala barbatii. DE CE INSELAM eu

Inselam pentru ca asa eram, eram un tradator. Nu inselam din cauza persoanei cu care eram. Inselam din cauza persoanei CARE ERAM. Pot spune cu sinceritate ca am avut norocul sa am femei extraordinare in viata mea si ca acest lucru nu m-a oprit din sirul inselacunii.

Mama mea avea o vorba si suna cam asa: „Daca dormi langa cateii vagabonzi, iei pureci.” Traducerea mea era: „Fiule, devii precum persoanele de care te inconjori.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri