Nu esti frumoasa datorita acelor ochi incredibili, incadrati de sprancene splendide si gene imposibile. Nu, esti frumoasa datorita acelui lucru - acel lucru perfect dinauntrul tau. Este acelasi lucru care se afla si in fratele tau, si in fulgii de zapada, si atunci cand tu si prietenii tai radeti pe terenul de joaca.

Helena, uite ce am nevoie ca tu sa stii: Pana in ziua de azi port cu mine o rusine in privinta a doua lucruri legate de acel capitol:

1. Am inceput sa ma simt urata. Aceasta a fost alegerea mea. Nimeni nu a permis ca acest lucru sa se intample in afara de mine. Dar am permis.

2. Am ramas.

Helena, in viata ta vei intalni multi barbati si unii dintre ei nu te vor gasi deloc draguta. Si poate ca nu esti pentru ei – si asta este absolut ok! Cui ii pasa daca lor nu le place infatisarea ta? Asemenea lucruri nu sunt decat o chestiune de gust. Insa lasa-ma sa-ti spun ceva – esti atat, atat de frumoasa. Nu datorita ochilor tai caprui, mari si curiosi esti frumoasa. Nu datorita acelor ochi incredibili incadrati de sprancene splendide si gene imposibile. Nu esti frumoasa datorita zambetului tau cuceritor, a pielii tale maslinii si fara pori sau acelui triunghi elegant, misterios de alunite mici care se observa pe fata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Nu, esti frumoasa datorita acelui lucru – acel lucru perfect dinauntrul tau. Este acelasi lucru care se afla si in fratele tau, si in fulgii de zapada, si atunci cand tu si prietenii tai radeti pe terenul de joaca sau atunci cand dimineata este tacuta pentru un moment si vedem norii roz si albastri de deasupra orasului. Este si inauntrul meu, de asemenea. Si este ceva mai mare decat tu si cu mine. Dumnezeu? Dragostea? Universul? Toate aceste lucruri – si alte lucruri. Lucruri pentru care nu exista cuvinte.

Si cand unii barbati iti spun “nu, imi pare rau, esti extraordinara si tot, dar nu esti frumoasa”, trebuie sa stii ca nu are nimic de-a face cu tine. Nici macar un singur lucru. Are de-a face cu barbatul respectiv deoarece el nu te poate vedea. Si fiindca esti frumoasa, vei fi buna cu el – deoarece in toata frumusetea ta vei avea acea bunatate si dragoste de impartasit.

Si apoi vei pleca.

Si vei gasi pe altcineva sau vei fi singura. Insa indiferent de ce vei alege, sper sa stii intotdeauna – inconstient si fara efort – ca esti frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa, frumoasa.

Toata dragostea mea frumoasa si mai mult,

Mami

Sursa: https://www.wealthysinglemommy.com

Foto homepage: Imbratisare mama, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri