20 Aprilie 2015 publicat în Familie 13 share-uri

Iata cateva idei despre cum sa ii lasi celui mic amintiri de nepretuit cu el si cu cei dragi lui:

Amintirile frumoase, pline de dragoste, sunt in stare sa stearga orice suparare, sa aline orice necaz, sa ne motiveze si sa ne ridice atunci cand suntem „in butoi”. Iata cateva idei despre cum sa ii lasi celui mic amintiri de nepretuit cu el si cu cei dragi lui.

Amintirile frumoase - Cum sa-i lasi copilului o mostenire nepretuita!

Inconjoara-l cu multa multa dragoste. Copilul tau isi va aminti pana la sfarsitul vietii sale imbratisarea calda a mamei si va sti, la randul sau, sa i-o daruiasca copilului sau!

Fa-i o adresa de e-mail si scrie-i regulat. Propune-ti sa ii trimiti macar un mesaj pe saptamana, gaseste-ti timp sa ii „spui” fiecare gand legat de el, care iti trece prin cap la un moment dat, si pe care nu il poti discuta cu el din cele mai diverse motive.

Sarbatori minunate. Obiceiurile de familie de sarbatori sunt un alt mijloc extraordinar de a-i oferi celui mic ocazia unor amintiri fabuloase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Vacantele in familie sunt o alta sursa minunata de amintiri frumoase. Veselia si relaxarea concediilor este oricum asteptata cu drag de catre copii.

Un loc special in care sa mergeti cateva zile in fiecare an, un joc special pentru drumurile lungi cu masina, obiceiuri legate de impachetarea bagajelor, pana si plecarea catre destinatie in miez de noapte pot fi amintiri dulci care sa ii inveseleasca viata de adult.

Fotografiile si filmarile. Gandeste-te cat de important este pentru copilul tau ca, peste ani, sa se vada, sa va revada tineri asa cum erati pe vremea copilariei sale, sa isi revada bunicii poate pierduti, sa vada cum aratau odinioara locurile in care a crescut sau in care si-a petrecut vacantele.

Aniversarile, nenumaratele „prima data cand....”, fiecare zi gaseste un motiv al ei de a fi fotografiata si pastrata.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Îți doresc timp… Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Cutia cu comori. Cutia cu comori poate contine primul test de sarcina pozitiv, prima ecografie, bratara de identificare din maternitate, primul costumas de haine, hainutele de la botez, felicitarile primite din partea familiei si a prietenilor, motul de la 1 an si cate si mai cate!

Citeste mai multe in Clubul Bebelusilor


Foto homepage: Comoara, copil via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri