1 Aprilie 2015 publicat în Familie 223 share-uri

Le stiai? Iata care sunt cele 9 lucruri pe care mama ta nu ti le-a dezvaluit niciodata:

Un articol emotionant publicat pe https://www.idealistrevolution.org s-a viralizat si s-a bucurat de numeroase aprecieri. Iata care sunt, conform www.idealistrevolution.org, cele 9 lucruri pe care mama ta nu ti le-a spus niciodata:

9 lucruri pe care mama ta nu ti le-a spus niciodata

via www.idealistrevolution.org

Foto: Imbratisare mama, Shutterstock

1. A plans pentru tine.

A plans de bucurie cand a aflat ca este insarcinata. A plans de fericire cand in cele din urma te-a tinut in mainile ei. A plans de ingrijorare cand lucrurile nu au iesit asa cum te-ai fi asteptat. Si a plans de mandrie cu fiecare pas pe care l-ai facut pe drumul tau.

2. Si ea vrea ultima felie de tort.

Insa atunci cand observa ca iti place, mai mult ca sigur va spune intotdeauna ca este satula. Din dragoste pura pentru tine, iti lasa tie felia ei. Nu iti cedeaza doar felia de tort, ci si multe alte lucruri in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

3. Intotdeauna isi face griji pentru tine.

Chiar dinainte de a te naste, a facut orice i-a stat in putinta pentru a te feri de rau. Cand ai stat afara pana tarziu, te-a asteptat. Nu pentru a te bate la cap, ci pentru ca a vrut sa stie ca esti bine. Indiferent ca esti bolnav sau ai inima franta, ea este intotdeauna de partea ta. Pentru totdeauna.

4. A trecut prin dureri. Nu o data.

Nasterea ta a fost cea mai mare durere pe care o persoana o poate simti. Si cele 9 luni de dinainte au fost orice, dar nu usoare. Dupa aceea, ai muscat-o, ai tras-o de par si ai lovit-o cu picioarele in timp ce te-a ingrijit. Insa cu un zambet de-al tau, durerea a fost uitata.

5. Nu este perfecta.

Poate ca faptul ca are grija de tine te calca pe nervi uneori. Poate ca nu a facut totul bine sau cum ti-ai fi dorit. Insa intotdeauna se straduieste din toate puterile si este propriul critic.

Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri