20 Martie 2015 publicat în Familie 180 share-uri

Un articol plin de adevar, pe care oricine care iubeste si se afla intr-o casnicie sau relatie de dragoste ar trebui sa il citeasca!

O sincera si emotionanta confesiune publicata pe www.huffingtonpost.com si pe blogul kimanziconstable.com a starnit numeroase comentarii si reactii din partea cititorilor, viralizandu-se cu rapiditate. Este confesiunea lui Kimanzi Constable, autor, coach si editor business al publicatiei “The Good Men Project”, un barbat care a trecut printr-o despartire de sotia sa si care a ales dragostea in locul trecutului. Si a ales bine. Iata un articol pe care oricine care iubeste si se afla intr-o relatie de dragoste/ casnicie ar trebui sa il citeasca:

Dragostea este o alegere pe care o faci in fiecare zi. Alege dragostea!

via https://www.huffingtonpost.com

A fost dragoste la prima vedere – ei bine, aproape. Prima data cand mi-am vazut sotia, am simtit ceva ce nu pot descrie. Aveam 17 ani si lucram la un restaurant fast food. Ea era manager si avea 19 ani. Incerca sa arate angajatilor cine este seful asa ca multi dintre colegii nostri nu o suportau. Eu am vazut insa dincolo de aparentele dure. Am inceput ca si colegi, insa am devenit repede prieteni; acea prietenie s-a transformat in ceva mai mult. La 6 luni dupa ce ne-am intalnit, eram casatoriti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Foto: Dragoste, inima @ Shutterstock

Rata de succes a casniciilor nu este foarte mare astazi si statisticile sunt si mai deprimante cand te casatoresti de tanar. Ne-am casatorit in ziua de dupa ce am implinit 18 ani. Nu realizam cat de grea o sa fie viata pentru noi.

Familia si prietenii ne-au spus ca este o idee rea sa ne casatorim atat de tineri, insa nu ne-a pasat. Eram indragostiti pana peste cap unul de celalalt si eram gata sa conducem lumea impreuna.

Primii cativa ani au fost ok. Ne certam din cand in cand, insa nimic grav. La 19 ani, am pus bazele unei mici afaceri care s-a dezvoltat intr-un an intr-o cariera cu 6 cifre.

Cu toate acestea, nu stiam nimic despre afaceri. Asa ca am condus gresit totul. In aprilie 2011, aveam datorii de 180 000 de dolari si ne certam constant din cauza problemelor legate de bani.

Dupa ce ne-am certat aproape tot inceputul anului, am decis ca este timpul sa ne despartim, posibil sa incetam casnicia noastra. Cand imi amintesc de aceasta conversatie si o derulez in minte, inca imi aduce lacrimi in ochi.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Ziua de dupa ce ne-am despartit a fost una din cele mai rele din viata mea. A ma trezi in casa unui prieten si a nu-mi vedea dragostea dormind langa mine era de nesuportat.

Am plans. Am urlat. M-am gandit sa ma sinucid. Credeam ca viata mea s-a terminat, credeam ca ai nostri copii vor sfarsi prin a ma vedea asa cum il vedeam eu pe tatal meu dupa ce parintii mei au divortat. Gandul ca cineva nou, altcineva, sa intre in viata mea m-a trimis direct la baie vomitand.

Exista speranta.

Acel an, in general, a fost unul dur. Erau problemele cu banii, erau problemele noastre si aveam probleme cu greutatea. Ziua de dupa ce ne-am despartit a fost semnalul meu de trezire.

Dupa ce am plans in hohote in ziua aceea, ziua urmatoare m-am trezit hotarat sa imi schimb radical viata. Indiferent de ceea ce trebuia sa fac, aveam sa fac tot ce trebuia pentru a trai o viata fara regrete.

Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri