O scrisoare deosebita care relateaza dorintele unei mame catre fiica ei. Sfaturile pe care aceasta i le ofera sunt nepretuite si cu singuranta reprezinta un exemplu de urmat.

Becky Tountas este mama, bloggerita, antrenoare de fitness si coacher. Recent am descoperit blogul sau personal, beckytountas.com, unde scrie cu pasiune si daruire. M-a impresionat aceasta postare si am ales sa o impartasesc cu voi.

"Draga Emma:

Nu imi vine sa cred ca astazi implinesti doi ani.

Acestea sunt dorintele mele pentru tine pentru momentul cand ai sa cresti si ai sa fii o femeie in toata firea in aceasta lume minunata.

Sa fii mereu la fel de mandra de corpul tau ca si acum - sa nu iti ascunzi burtica si sa fii mereu mandra de ceea ce vezi in oglinda. Acest corp il vei avea pentru totdeauna asa ca invata sa il iubesti asa cum este!

foto: fetita in leagan, shutterstock

Sper ca intotdeauna iti vei exprima emotiile asa cum o faci acum - sa razi din tot sufletul atunci cand esti fericita si sa nu te feresti sa plangi atunci cand esti trista. Lasa-te sa simti si exteriorizeaza-te!

Nu lasa toate lucrurile din jurul tau sa te afecteze. Asa cum stii, lucrurile pentru care ne suparam adesea, nu sunt foarte importante. Tu ma determini sa uit de aceste suparari in fiecare zi.

Fie ca intotdeauna sa gasesti atat de multa magie in lumea in care vei trai. Continua sa iti exprimi emotiile atunci cand te gasesti surprinsa in anumite situatii sau cand vezi lucruri extraordinare in jurul tau. Planeta noastra este inconjurata de frumusete si sper ca o vei vedea mereu asa cum o vezi acum!

Continua sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie. Stiu ca nu este usor mereu sa faci asta, dar este foarte important sa recunosti atunci cand ai nevoie de ajutor si sa nu eziti sa il ceri. Chiar daca ti se pare ca ma supar de cate ori imi ceri tu ajutorul, voi vrea sa faci asta si pentru a zecea oara la rand. Este un act de curaj sa ceri ajutor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri