Eu AS PUTEA. As schimba tot. Deoarece, in strafundul fiintei mele, nu imi place sa fiu mama. Citeste confesiunea unei mamici si cuvintele care au facut inconjurul internetului:

Eu AS PUTEA. As schimba tot. Deoarece, in strafundul fiintei mele, nu imi place sa fiu mama. O confesiune publicata pe www.scarymommy.com de o mamica care nu a vrut sa isi dea numele a facut inconjurul internetului, viralizandu-se si starnind numeroase comentarii. In ciuda anumitor comentarii depreciative, multi au empatizat cu aceasta mamica si au fost de partea sa, incurajand-o si sprijinandu-o. Voi ce parere aveti?

Confesiunea unei mame: Nu imi place sa fiu mama

via www.scarymommy.com

Citesc postari tot timpul – pe acest site, dar si pe altele, despre cat de greu este sa fii mama.

Foto: mama, maternitate @Shutterstock

Postari despre cum a fi mama este cea mai grea munca din lume, despre faptul ca este nerasplatita, ca este epuizanta etc. Asa cum si este, de fapt.

Insa toate par ca incep si se termina cu aceeasi mica concluzie: ca autorul nu ar da aceasta experienta pentru nimic in lume. Ca isi iubeste copiii pana la luna si inapoi in ciuda iadului prin care acestia o fac sa treaca. Ca a fi mama, in ciuda punctelor sale slabe, tot este cea mai buna experienta a vietii sale. Ca nu ar schimba un singur lucru daca ar putea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Exista insa lucrul acesta pe care nu l-am mai admis niciodata cu voce tare pana acum… eu AS PUTEA. As schimba tot. Deoarece, in strafundul fiintei mele, nu imi place sa fiu mama.

Imi iubesc copiii, chiar ii iubesc, si scriu aceste cuvinte anonim pentru ca ei sa nu afle niciodata sentimentele oribile pe care le simt. Insa trebuie cumva sa-mi descarc sufletul de ele, povara a devenit prea mult de suportat. De cand am devenit mama in urma cu 13 ani, nu am fost capabila sa scap de sentimentul acaparator ca nu ar trebui sa fiu una.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri