27 Februarie 2015 publicat în Familie 32 share-uri

Pentru ca viata unei mame singure nu este usoara si nu va fi niciodata, ea are nevoie de fiecare dintre aceste persoane in viata ei.

Sa fii mama este cu siguranta cea mai grea si cea mai solicitanta "meserie" din lume. Sa fii mama singura este aproape de limitele puterii oricat de puternica esti si oricat de multa experienta de viata ai avea.

O mama singura are nevoie de suport, o mama singura are nevoie de ajutor, de sprijin si de intelegere din partea familiei, din partea prietenilor si a tuturor celor dragi.

Cheia succesului pentru o mama singura este sa aiba o strategie bine pusa la punct, sa se inconjoare de oameni care o apreciaza cu adevarat si care o iubesc si sunt alaturi de ea la bine si la rau. O mama singura are nevoie de tot sprijinul pe care il poate avea din partea celor din jur si de toata iubirea lor.

foto: mama si fiica, shutterstock

In cercul ei cel mai apropiat, o mama are nevoie de urmatoarii prieteni:

1. Cea mai buna prietena

De o foarte buna prietena are nevoie orice femeie, insa o femeie care se afla in postura de mama singura are mai mare nevoie de aceasta prietena dedicata. Ea ii va sterge lacrimile atunci cand va plange, ea ii va asculta povestile despre puiul ei, ea o va incuraja atunci cand simte ca nu mai poate, ea ii va cumpara scutece atunci cand nu mai are si nu vrea sa iasa din casa. Ea o va face sa rada atunci cad ii va fi mai greu, ea va fi matusa puiului ei, ea va fi mereu acolo cand va avea nevoie si o va ajuta neconditionat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

Ea va fi omul ei de baza, ea va fi o a doua mamica pentru bebelusul ei si totul va fi mai usor si mai frums.

2. O mama

O mama singura are nevoie sa aiba alaturi o mama cu experieta. Aceasta ii va spune ce trebuie sa faca atunci cand copilul are febra si medicul nu ii raspunde la telefon. Ea ii va spune ce sa faca atunci cand copilul ei nu vrea sa mai manance. O va sfatui unde gaseste cele mai ieftine poduse pentru copii, ii va vinde ponturi ce o vor ajuta in fiecare situatie, si ii va spune ca niciodata nu va fi mai usor, dar va fi intotdeauna extrem de frumos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri