30 Ianuarie 2015 publicat în Familie 39 share-uri

Invata sa economisesti banuti si sa realizezi singura servetelele umede perfecte pentru bebelusul tau!

Recunosc, nu fac inca parte din clubul mamicilor, dar am multe prietene care imi impartasesc din secretele grupului, iar eu ma pregatesc inca de pe acum pentru ceea ce urmeaza a fi (la un moment dat) cea mai frumoasa perioada din viata mea.

Asa cum vor toate mamicile, asa imi doresc si eu ca la momentul potrivit sa fiu cea mai buna mama pentru puiul meu, si sa ii ofer tot ceea ce are nevoie pentru o crestere sanatoasa si o dezvoltare frumoasa.

Foto: bebe, Shutterstock

Trebuie sa va spun insa ca sunt o mare iubitoare a produselor de ingrijire preparate acasa si incerc sa incurajez aceste practici ori de cate ori am ocazia. Asa m-am hotarat sa va impartasesc si acest material care mi se pare util, in special mamicilor care vor ca puiul lor sa aiba parte de cea mai delicata si mai naturala ingrijire.

Am sa va arat, cu ajutorul unui tutorial, cum va puteti realiza singure servetelele umede potrivite pentru piticul vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Aveti nevoie de:

• o rola de servetele de bucatarie de cea mai buna calitate
• sapun lichid/sampon potrivit nevoilor pielii bebelusului
• uleiul de corp pe care il folositi pentru bebe
• apa
• o cutie ce se poate inchide ermetic

Taiati rola de servetele in doua parti egale. Amestecati o jumatate de litru de apa cu o lingura de sampon sau sapun si o lingurita de ulei. Turnati mixul peste servetele exact cum vedeti in filmulei si lasati sa se absoarba timp de 10 minute. Repetati procesul si pe partea cealalta pentru ca toata hartia sa absoarba suficienta compozitie. Scoateti cartonul din mijloc si asezati servetelele in recipientul pregatit.

Mai jos v-am pregatit si un tutorial care sa va explice pas cu pas ceea ce aveti de facut.

Video: YouTube.com

Si pentru ca nu se putea altfel, un filmulet cu cel mai dulce bebelus.

Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Video: YouTube.com

Foto prima pagina: bebelus cu caciulita, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri