2 Februarie 2015 publicat în Familie 1 share-uri

Aceste filme ii vor invata pe cei mici lucruri importante pentru o dezvoltarea frumoasa si o copilarie plina de momente frumoase.

Violenta desenelor animate actuale si comportamentul agresiv influenteaza foarte mult comportamentul copiilor din ziua de astazi, si nu mare ne este mirarea cand ii surprindem purtandu-se sau vorbind neadecvat.

Cea mai usoara cale prin care cei mici invata diverse lucruri este imitatia. De aceea ii auzim adesea folosind cuvinte pe care le aud in familie, ii observam comportandu-se precum cei care le stau alaturi zi de zi, si ne dam seama ca fiecare lucru pe care il facem si pe care il spunem reprezinta un exemplu pe care ei il urmeaza fara sa isi dea seama daca este bun sau rau.

V-am pregatit mai jos o lista de filme frumoase de unde cei mici pot invata lucruri importante intr-un mod placut.

Cele mai educative filme pentru prichindei

1. Pinocchio (1940)

Video: YouTube.com

Pinocchio este filmul animat prin care copiii invata foarte usor cat de rau este sa minti si ce inseamna sa ii apreciezi pe cei din jur. Ei vor invata rapid ca adevarul este intotdeauna cel mai bun prieten al lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

2. Sa ucizi o pasare cantatoare (1962)

Video: YouTube.com

O carte impresionanta si un film de exceptie ce le va arata celor mici cum era copilaria deceniilor trecute, cum se jucau atunci copiii, ce valori aveau si care erau greutatile vremii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri