19 Ianuarie 2015 publicat în Familie 1 share-uri

Dupa 17 ani de casatorie, un barbat s-a despartit de sotia sa pentru a se cupla cu secretara sa mai tanara. Suna familiar?

Noua prietena a sotului a vrut sa se stea in casa de milioane de dolari a cuplului si, fiindca avocatii de divort ai sotului au fost mai buni, in final a reusit acest lucru. (Da, se pare ca este esential sa ai avocati buni de divort.)

Fosta sotie a primt un termen de 3 zile ca sa se mute din casa. Prima zi si-a petrecut-o impachetand tot ce avea si aranjand totul in cutii si valize. In a doua zi a chemat o firma specializata sa ii mute lucrurile. In cea de-a treia zi, s-a asezat pentru ultima oara la masa unde cinau de obicei, si-a aprins niste lumanari, a pus niste muzica in surdina si s-a ospatat cu jumatate de kilogram de creveti, caviar si o sticla de Chardonnay. Cand a terminat cina, s-a dus in fiecare camera, si a lasat creveti pe jumatate mancati dati prin caviar, inauntrul tijelor de la perdele, a facut curat in bucatarie si a plecat.

Cand sotul a revenit cu noua sotie, totul a fost o bine-cuvantare pentru cateva zile. Apoi, incet-incet, crevetii au inceput sa putrezeasca si casa a inceput sa miroasa foarte urat. Au incercat totul – sa dezinfecteze, sa aeriseasca. Toate ventilatoarele au fost verificate ca sa vada daca sunt soareci morti, au spalat covoarele..
In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltui o gramada de bani sa schimbe covoarele… In zadar. Nimic nu functiona. Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze si pina si fata care facea curatenie in casa i-a abandonat. Disperati, fostul sot si amanta au hotarit sa se mute. Dupa o luna inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Cei de la agentiile de imobiliare nici macar nu se mai oboseau sa raspunda la telefon si in final au fost nevoiti sa imprumute o suma mare de bani ca sa ia o noua casa.

Intr-o zi, fosta sotie il suna pe barbat ca sa il intrebe cum mai merg lucrurile. Iar el i-a povestit ca urmeaza sa se mute. Ea a ascultat cu politiete siapoi i-a marturisit ca ii este foarte dor de vechea ei casa si ca e dispusa sa faca o intelegere de divort, astfel incat sa se poata intoarce in vechea locuinta…

Stiind ca fosta sotie nu are nicio idee despre miros, adica motivul real al mutarii sale, si ca sa scape mai repede de casa, ii propune acesteia un pret de zece ori mai mic, dar doar cu conditia sa semneze hartiile chiar in acea zi. Femeia a fost de acord si in decursul unei singure zile, avocatii lui i-au livrat documentele spre semnare. O saptamana mai tarziu, barbatul si cu prietena erau multumiti si supravegheau cum firma de mutat impacheta totul pentru a fi dus in noua casa…

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

…inclusiv draperiile, cu tot cu tije!

Un articol via desperateexes.com

Foto homepage: Shutterstock.com; divort; sot, sotie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri