11 Decembrie 2014 publicat în Familie 8 share-uri

Parintii perfectionisti nu accepta ideea ca fiecare copil are ritmul sau. Ei fac mereu comparatii.

Cea mai ecologica marca de scutece, cea mai sanatoasa alimentatie pentru mama care alapteaza, cel mai bun sterilizator de biberoane, diversificare ca la carte, cea mai buna gradinita, neaparat o scoala din topul celor de elita. Toate sunt dovezi ca parintele este interesat de binele copilului sau. In acelasi timp sunt caracteristice parintilor perfectionisti!


Parintii perfectionisti
nu accepta ideea ca fiecare copil are ritmul sau. Ei fac mereu comparatii. Ceilalti copii merg mai devreme, au un vocabular mai bogat, dorm mai bine noaptea, se joaca si singurei, plang mai rar, sunt mai sociabili si lista poate continua la nesfarsit.

Prin urmare, in loc sa se bucure de fiecare mic progres al copilului propriu, parintele perfectionist cauta mereu nod in papura. Trebuie sa stii ca copilul tau ar putea avea de suferit!

Citeste mai multe despre parintii perfectionisti in Clubul Bebelusilor

Foto homepage: Copil, citit via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri