4 Decembrie 2014 publicat în Familie 14 share-uri

O poveste emotionanta despre viata unei femei pline de speranta.

Imi plac povestile de viata si imi plac oamenii care au curajul sa le impartaseasca cu cei din jur sau cu necunoscuti. Am gasit zilele acestea pe Huffingtonpost.com o poveste emotioannta a unei femei pline de vise, de sperante si de ganduri frumoase. Va invit sa o descoperiti si voi mai jos.

"Ma indreptam vertiginos spre varsta de 30 de ani si credeam ca imi traiesc cel mai frumos vis al vietii mele.

Semnasem un contract cu o agentie importanta, aveam greutatea perfecta, aratam mai bine ca oricand si ma logodisem cu barbatul visurilor mele, totul in timp ce pregateam cea mai importanta si mai frumoasa nunta din Hudson Valley. Totul semana cu un basm de toamna perfect, pictat intr-o inspiratie vintage plina de emotie.

Credeam ca viata mea este perfecta si asa avea sa fie pentru totdeauna, pana intr-o seara de luni, cu noua luni de zile inainte de nunta, o seara de luni care a schimbat totul.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Am venit acasa nerabdatoare stiind ca acolo avea sa fie logodnicul meu abia reintors dintr-o delegatie. L-am salutat si am inceput sa ii spun cum a fost ziua mea. L-am intrebat ce a facut si cum a fost in delegatie, dar nu mi-a dat niciun raspuns, lucru destul de ciudat pentru ca el era cel mai vorbaret om din lume.

L-am intrebat ce se intampla.

M-a privit fix in ochi si mi-a spus: "Nu putem sa ne casatorim: . Asa... pur si simplu, cu o nonsalanta incredibila.

Am incremenit si parca totul se sfarama in jur. Simteam cum toata lumea mea se destrama, simteam cum mi se rupe sufletul in bucati si inima mi se frange, simteam cum nu mai am aer, in timp ce el imi spunea: "Stii si tu asta. Nu putem sa ne casatorim".

Cuvantul care imi suna in minte era "NOI".

NOI eram impreuna de aproape cinci ani. NOI locuiam intr-un apartament superb din Tribeca. NOI aveam un caine adorabil. NOI incepusem sa construim o viata impreuna. Era EL cel care nu putea sa se casatoreasca, nu NOI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri