28 Noiembrie 2014 publicat în Familie 19 share-uri

Ca mama, am sperat sa gasesc raspunsuri pentru mine, dar si pentru mamicile care isi doresc o documentare atenta inainte de alegerea gradinitei pentru puiul lor. Cititi un interviu pe care ni l-a acordat Despina Hoinaru, Managing Partner in cadrul gradinitei Die Biene Maja, gradinita al carei concept este unul interesant si se bazeaza pe invatarea limbii germane!

General

Cati ingrijitori sunt la cati copii?

Sunt 2 persoane la fiecare grupa de dimineata si 1 persoana dupa-miaza. Personalul auxiliar e prezent de dimineata pana seara. La grupa baby sunt 5 copii, la grupa mica sunt 11, la mijlocie sunt 15, la mare sunt 12.

Cum se descurca copiii cu parintii acasa? Un parinte care nu stie germana se va mai intelege cu copilul sau acasa?

Copiii invata ambele limbi concomitent. Invata romana vorbind cu mama si bunica acasa si germana la gradinita. Multi dintre ei nu vor sa vorbeasca germana acasa. Asta e treaba lor, la gradi. Nu am intalnit niciodata o problema in acest sens. Sigur ca exista situatii in care copilul stie un cuvant in germana si nu il cunoaste in romana. Pentru ca nimeni nu sta acasa cu copilul sa discute despre anumite teme pe care noi le avem in caietul de proiecte. De exemplu, avem o lectie despre cabinetul stomatologului. Daca nu ai mers niciodata cu copilul la stomatolog si nu ai tinut neaparat sa-i povestesti despre instrumentar, copilul va invata mai intai denumirea in germana, de la gradi, discutand despre tema din caietul de proiecte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Care sunt variantele de program? Si preturile corespunzatoare?

Programul scurt tine de la 8 la 13:30 si costa 1600 lei, iar cel lung de la 8 la 18:00 si costa 1800 lei. Pentru toate grupele de varsta.

Exista optionale? In ce constau? Ce preturi au?

Exista doua optionale dimineata si doua dupa pranz. Cele de dimineata se tin in limba germana, iar celelalte doua nu au traineri in limba germana. Primele, care au mare priza la copii, constau intr-un laborator si un curs de fotografie. Dupa-amiaza pot face dans, pictura, ikedoo. Ikedoo este un curs mai neobisnuit, un fel de arhitectura pentru copii. In cadrul cursului, copiii au la dispozitie tot soiul de modele de constructie, in marime aproape naturala. La fiecare curs copii au alt proiect, au de construit cate ceva pe care il pot folosi - de exemplu in vara am construit o cetate, pe echipe.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri