6 Noiembrie 2014 publicat în Familie 77 share-uri

O dragoste ce nu tine cont de varsta, o dragoste ce nu tine cont de greutatile vietii, o dragoste in cuvinte.

Guy de Maupassant spunea ca "Inima are taine pe care nicio ratiune nu le patrunde", ceea ce ne arata in doar cateva cuvinte cat de intense sunt trairile noastre, cate emotii de ascund in inima noastra, cate sentimente nebanuite traim atunci cand iubim.

Se mai spune ca intr-o relatie, unul dintre parteneri iubeste mai mult decat celalalt, ca acest lucru este litera de lege si niciodata cei doi nu vor iubi la fel si nu se vor implica la fel de mult in acea relatie. Intotdeauna unul ofera mai mult decat celalalt, unul primeste mai mult decat celalalt si unul traieste totul la o intensitate mai mare decat celalalt.

foto: mana, Shutterstock

Se intampla adesea ca atunci cand iubim pe cineva sa nu ne putem exprima sentimentele asa cum ne dorim, sau sa nu reusim sa il facem pe celalalt sa inteleaga cat de mult inseamna pentru noi. De cele mai multe ori, ne dam seama cat de mult iubim un om abia atunci cand nu mai este langa noi. Atunci reusim sa apreciem cu adevarat ceea ce a facut pentru noi, reusim sa ne dam seama cat de mult a insemnat pentru noi si cum a reusit sa ne schimbe viata prin mici gesturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Intotdeauna ma imaginez o sotie buna, o mama speciala si o femeie deosebita. Visez si eu la acea iubire mistuitoare, la acel partener care sa ma faca sa vad viata altfel si care sa imi fie alaturi pana la adanci batraneti, cand ne vom plimba de mana prin Cismigiu, asa cum fac batraneii pe care ii vad adesea pe acolo.

Vad in ochii lor sclipirea si inocenta unor tineri indragostiti, vad exeprientele anilor ce au trecut peste ei, vad greutarile si bucuriile peste care au trecut impreuna, tinandu-se de mana, exact ca atunci cand ii vad plimbandu-se.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri