Este un intreg cerc perfect si urat al slabiciunilor. Amantele isi doresc sa fie sotii, sotiile isi doresc sa fie amante. Barbatii isi respecta sotiile, insa isi iubesc amantele. Mai mult decat pe sotii... Sa nu ma contraziceti, sa nu-mi spuneti ca urechile voastre tocmai au ascultat un fragment din teoria aberatiilor. Daca nu ar fi asa, atunci toti sotii infideli ar renunta de mult la amante. Daca iubesti cu adevarat, nu inseli.

Este un intreg cerc perfect si urat al slabiciunilor. Amantele isi doresc sa fie sotii, sotiile isi doresc sa fie amante. Barbatii isi respecta sotiile, insa isi iubesc amantele. Mai mult decat pe sotii... Sa nu ma contraziceti, sa nu-mi spuneti ca urechile voastre tocmai au ascultat un fragment din teoria aberatiilor. Daca nu ar fi asa, atunci toti sotii infideli ar renunta de mult la amante.

Daca iubesti cu adevarat, nu inseli. Sau asa ar trebuie sa fi in iubire, insa nu este deloc asa? Sau de la "trebuie" pana la "asa este" urmeaza o cale lunga si batatorita de tradare, minciuna, greseala si iubire? La randu-mi, imi doresc sa fiu sotie, insa invidiez amantele. De urat, nu le urasc de moarte, insa de invidiat o fac. De moarte si din tot sufletul...

Am fost pusa de curand intr-o ipostaza mai putin obisnuita. De fapt nu eu, nu despre mine este vorba, ipostazele apartin unor altor persoane. Intamplarea adevarata a facut ca la o petrecere a unor cunoscuti, sotia unui bun amic de al meu sa se afle chiar langa amanta acestuia. Sotia langa amanta... nimic neobisnuit, insa totul frapant. Pentru ca situatia sa musteasca de prostia si ironia hazardului, existenta uneia era total straina celeilalte. Nici una nu stia de statutul celeilalte in inima sau pe certificatul de casatorie al aceluiasi barbat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Pe ea, sotia, o cunosteam de ceva timp. Obisnuiam sa o admir pentru ca era frumoasa, spirituala, de o intelectualitate fina si patrunzatoare ca un parfum. Era feminina, avea un stil aparte si ceea ce imi placea cel mai mult... timpul exista intotdeauna in vocabularul si in viata ei. Era in permanenta aranjata, hainele si machiajul ferau fara cusur, manichiura impecabila. Nu era inca sotie. Timpul ii apartinea doar ei.

Am revazut-o cu aceasta ocazie. Nemachiata, obosita, neglijenta chiar. Amanta langa sotie. Sotia, o femeie ca toate sotiile. Cu nimic iesita din comun. Amanta, o femeie ca toate amantele, aducandu-mi uimitor de bine aminte de cum obisnuia sa fie sotia. Cum arata amanta langa sotie? Blazare langa stralucire. Experienta de viata langa prospetime. Amanta -vesela si stralucitoare, zambind din toata inima. Sotia, sobra si rezervata, zambind discret si trist. Culmea, daca nu as fi stiut ca sunt de aceeasi varsta, as fi putut sa jur ca am vazut maturitatea stand cot langa cot cu tineretea.

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Caria dentară – ce este și cum se tratează Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri