Centrul National al Dansului Bucuresti continua cursurile de dans contemporan pentru copii (7-11ani) sustinute de coregrafa Silvia Calin.

Cursurile de dans contemporan reprezinta exercitiul pentru corp si minte potrivit pentru copii dumneavoastra, care se vor dezvolta armonios si sanatos intr-o atmosfera plina de energie si creativitate.

Prezentarea cursurilor - Silvia Calin:

“Cea mai buna metoda pe care o stiu pentru a-i invata pe copii lucruri serioase este jocul. Inventam, ne jucam, improvizam si ne activam resursele creative, ne folosim imaginatia si gandirea creativa pentru a descoperi lucrurile fabuloase pe care le putem face cu corpul nostru. Inventam un limbaj al propriului nostru corp, cu care mai apoi spunem povesti. De cele mai multe ori nu ne constientizam miscarile si consideram corpul un mijloc de transport al mintii. In aceasta ora vom proceda invers: ne vom folosi mintea pentru a simti miscarile.”

Silvia Calin a absolvit Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” (1995) si Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale”, sectia Coregrafie (2000). Intre anii 1996 -1999 a fost angajata a Companiei Orion Balet. In anul 2000 a obtinut premiul I la Festivalul International Eurodans din Iasi, cu lucrarea „Si acum...?”. In anul 2007 spectacolul „James” creat de Andreea Duta si Silvia Calin a fost invitat la doua festivaluri de dans contemporan in Polonia. A participat la ateliere de dans sustinute de coregrafii: Pascaline Verrier, Pascal Allio, Christine Bastin si a semnat coregrafiile pieselor de teatru „Viata lui Helge” si „Top Dogs” de Teodora Herghelegiu, asistent coregraf la spectacolul “Dorian Gray” de Dragos Galgotiu. A creat coregrafia spectacolului „Epopeea lui Ghilgames”, regia Dragos Galgotiu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Inscrierile se fac la adresa cursuri@cndb.ro pana vineri, 18 septembrie, ora 16.00. Plata se face chiar inainte de inceperea cursurilor.

Grupa 7 - 11 ani
Cursuri in ziua de luni - 22, 29 septembrie, 6, 13, 20, 27 octombrie.
Pret curs (6 intalniri) – 180 lei
Ora 17.30 – 18.30
Spatiul: Studioul CNDB (B-dul Marasesti 80 – 82)

Detalii pe site-ul www.cndb.ro

Foto Shutterstock.com; dans, copii, fetite, copii care danseaza


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri