Nu aveam niciun motiv sa fiu nefericita sau singura. Insa eram. Aveam dragoste unul pentru altul, insa nu am fost niciodata iubiti. Nu ne cuibaream unul la pieptul celuilalt, nu ne mangaiam si nu ne pierdeam timpul impreuna. Nu ne trezeam imbratisandu-ne si rareori aveam conversatii profunde, pline de inteles. Cititi experienta de viata, dragoste si casnicie a lui Sharon Pope, o experienta care, poate, nu este straina multora dintre noi...

Sharon Pope este life coach, autor, speaker si gazda radio, consiliind diverse persoane pentru a putea avea vietile pe care si le doresc si a le trai in abundenta, dragoste si libertate. Intr-un confesiune publicate pe mindbodygreen.com, Sharon isi descrie propria experienta de viata, descriind drumul dureros pe care l-a parcurs pentru a-si gasi astazi fericirea, pasiunea si implinirea in dragoste.

Am stat in casnicia nepotrivita timp de 11 ani...

via www.mindbodygreen.com; by Sharon Pope

Aveam un sot bun si frumos. Locuiam intr-o casa cu patru dormitoare si intr-o comunitate selecta. Aveam masini bune, ne luam vacante si aveam un cerc larg de prieteni si familii iubitoare. Aveam un job bun intr-o multinationala si castigam bine. Aveam un caine si niciun copil. 

Nu aveam niciun motiv sa fiu nefericita sau singura. Insa eram.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Împreună în arte și simțiri Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Mi-am intalnit sotul cand mi-am finalizat studiile, la 24 de ani. Stiam ca nu m-ar minti, nu m-ar insela, nu m-ar parasi asa cum au facut fostii mei prieteni. Insa ceea ce nu stiam atunci era faptul ca exista foarte putina pasiune atunci cand optezi pentru siguranta. 

Sotul meu si cu mine aveam dragoste unul pentru altul, insa nu am fost niciodata iubiti. Nu ne cuibaream unul la pieptul celuilalt, nu ne mangaiam si nu ne pierdeam timpul impreuna. Nu ne trezeam unul in bratele celuilalt si rareori aveam conversatii profunde, pline de inteles. Nu imi pretindea sa impartasesc cu el prea mult din sufletul meu asa ca puteam sa stau ascunsa si in siguranta, insa nu neaparat indragostita. 

Am devenit exceptionala in a-i face pe cei din jurul meu sa creada ca aveam totul impreuna. Aveam toate lucrurile pe care se presupunea ca trebuie sa le am. Faceam toate lucrurile pe care se presupunea ca trebuie sa le fac. Nimeni nu stia cat de singura eram – nici prietenii mei, nici familia mea, nici sotul meu – si ascuzand acest lucru a devenit extenuant. 
Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Dupa 11 ani de casnicie, m-am despartit de sotul meu si am continuat sa incerc sa fug de singuratate. Nu fugeam de barbatul cu care m-am maritat, fugeam de viata pe care eu am creat-o, din care el era doar o parte inocenta. Am simtit deopotriva un sentiment de vina coplesitor, dar si un incredibil sentiment de libertate.

Apoi am inceput sa ma joc cu focul. L-am cunoscut pe Michael prin intermediul unor prieteni comuni. Era inalt, cu umerii lati, foarte musculos si al naibii de atragator. Nu a durat mult pana cand s-a stabilit o conexiune intre noi si ne-am lasat prinsi de sentimentele si emotiile noastre intense, indragostindu-ne rapid unul de celalalt.

Foto int: Cuplu nefericit, Shutterstock

Foto homepage: Indiferenta cuplu via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri